Matkurs og drikke
Matkurs
Fermentering
Du har valgt: Hedmark
Nullstill
Filter
Ferdig

-

Moelv 1 200 kr
26 Sep
Dette er et praktisk kurs hvor du lærer ulike fermenteringsteknikker av grønnsaker. Det skal lages flere forskjellige produkter av grønnsaker som du får med deg hjem. [+]
Praktisk kurs i Fermentering Dette er et praktisk kurs hvor du lærer ulike fermenteringsteknikker av grønnsaker. Det skal lages flere forskjellige produkter av grønnsaker som du får med deg hjem. I tillegg får du med oppskrifter og en scooby med startvæske for kombucha. Det kreves ingen forkunnskaper til å delta på kurset.   Kurset består av en liten teoretisk del og en større praktisk del. I den teoretiske delen tar vi for oss hva fermentering er og hvilke parametre som påvirker prosessen. I den praktiske delen skal det lages ulike produkter som du kan ta med deg hjem. Vi skal også se på hva kombucha er og hvordan det lages.   Kursholder: Julie Bjerkem, cellebiolog og hobbyfermenterer, med fartstid i Mattilsynet og undervisningssektoren.   Tidspunkt: Lørdag 26. september 2020 fra kl. 11.00 - 15.00 Pris: kr. 1200,- [-]
Les mer

Lukk Denne siden benytter seg av informasjonskapsler (cookies).
Du kan fortsette å bruke siden som vanlig hvis du godtar dette. Les mer om bruk av informasjonskapsler i vår personvernerklæring.