Matkurs og drikke
Du har valgt: Matkurs
Nullstill
Filter
Ferdig

-

Thaimatkurs i din bedrift. Gi dine ansatte en spennende smaksopplevelse. [+]
Thaimatkurs i din bedrift. Gi dine ansatte en spennende smaksopplevelse. Det har stadig blitt mer populært med alternative arrangementer i bedriftene. Et uformelt matkurs i kombinasjon med en hyggelig fest eller julebord er alltid spennende. Gi dine ansatte en uforglemmelig og annerledes kveld hvor de kan få utfolde seg og skape felles hygge. Dette styrker samholdet og gir motivasjon og glede samtidig som det er lærerikt. Vi kommer til din bedrift/kantine hvor vi sammen tilbereder kveldens delikatesser som senere nytes i hyggelig lag. Vår meget erfarne thaikokk vil se til at rettene tilberedes etter alle kunstens regler og er klare for servering. Kurset gir en innføring i de viktigste urter og krydder og viser hvordan råvarer behandles og tilberedes. Dere vil lære å tilberede de mest kjente thairettene med et spekter av smaker og tilsetninger. Kurspakken inkluderer 1 forrett og 2 hovedretter som kan velges fra vår meny på www.siamoriental.no Andre ønsker avtales spesielt. Vi tilpasser opplegg etter behov og størrelse på gruppen og bringer med alle råvarer for tilberedning. Pris etter avtale. [-]
Les mer
4 timer 990 kr
Miele’s matstudio ønsker å invitere til kokkekurs i bruk av kombidampkoker og stekeovn med klimapluss. Denne gangen skal vi tilberede godbiter fra det Italienske kjø... [+]
Miele’s matstudio ønsker å invitere til kokkekurs i bruk av kombidampkoker og stekeovn med klimapluss. Denne gangen skal vi tilberede godbiter fra det Italienske kjøkken. Kokken tilbereder maten. Du oppmuntres til å spørre og prøve produktene. Med oss på laget har vi mesterkokken Geir Magnus Svae, som er konsernkjøkkensjef hos Bølgen & Moi. Svae Regnes som en av Norges fremste fagpersoner i kokkefaget. Han har vært manager for juniorkokkelandslaget siden 2009, med sølv i OL i Erfurt 2012. For det norske kokkelandslaget vant han sølv i 2010, og ble kåret til årets kjøkkensjef i Norge i 2011. Vi avslutter kvelden med å nyte måltidet og et glass vin sammen. Det blir anledning til å stille spørsmål til kokken og Miele’s eksperter. [-]
Les mer
1 150 kr
Hjemmekurs i thaimat. Lær å lage dine thai-favoritter. [+]
Hjemmekurs i thaimat. Lær å lage dine thai-favoritter. Thaimat har aldri vært mer populært og det er stadig flere som blir fasinert av det thailandske kjøkken. Liker du å tilberede sunn og god mat eller kanskje du ønsker å imponere dine venner med noe hjemmelaget og eksotisk? Lær mer om thaimatens hemmeligheter. Hva med å samle en vennegjeng og hold kurs i eget hjem? Vi gjennomfører kurs hjemme hos deg. Kombiner et kveldskurs med en hyggelig hjemmefest hvor prikken over i’en er servering av selvlaget thaimat. Det er både lærerikt og spennende. Kurset gir en innføring i de viktigste urter og krydder og viser hvordan råvarer behandles og tilberedes. Du vil lære å tilberede de mest kjente thairettene med et spekter av smaker og tilsetninger. Vi tilbereder det hele sammen med deg og dine gjester og tilpasser etter deres kjøkken og ambisjoner. Vår meget erfarne thaikokk vil se til at alle retter tilberedes etter alle kunstens regler og er klare for servering. Vi bringer med alle råvarer og nødvendig redskap for tilberedning. Kurspakken inkluderer 1 forrett og 2 hovedretter som kan velges fra vår meny på www.siamoriental.no Andre ønsker avtales spesielt. Vi kan også leie ut kokk til ditt selskap dersom du ønsker den fantastiske thaimaten, men ikke vil involvere dine gjester i tilberedelsen eller briljere med egne kokkeferdigheter.     [-]
Les mer
Oslo kommune 4 timer 1 350 kr
20 Aug
Noen deler av dyret kan de fleste lage god mat av, men hva med resten? Jakter du, eller får slaktedyr på kjøkkenbenken fra tid til annen. og gjerne ønsker å kunne... [+]
På dette kurset går vi gjennom hva stykningsdeler heter og hvor på dyret man finner de. Vi gjennomgår tilberedningsmetoder som du kan benytte for å skape fantastisk mørt kjøtt av det du tidligere kvernet til kjøttdeig eller ikke har funnet ut hva du skal bruke til. Vi gir også en innføring i pølsemaking.   Kort sagt skal vi lage mat av hele dyret.   Hva lærer du?     • Under kurset vil vi gi en innføring i og ta i bruk Sous Vide teknikk som du kan gjøre hjemme uten at du nødvendigvis må gå til innkjøp av dyrt utstyr.   • Pølser og farser   • Du blir bedre kjent med stykningsdelene på fugl og dyr.       Du får personlig oppfølging og veiledning underveis i kurset. Vi avslutter som vanlig med et herlig måltid.   Meld deg på hobbykurs kr.1350,- Påmelding er bindende. Fakturert kursavgift refunderes ikke, men kan overføres til annet kurs.  Faktura med 10 dagersbetalingsfrist kommer som lenke i epost. Sjekk spamfilteret ditt da det dessverre kan skje at eposten havner der. I henhold til Angrerettloven har du 14 dagers angrefrist. Denne angreretten kan du benytte ved å sende oss en epost til matkurs@matkurs.no.  Ved å trykke på Påmeldingsknappen bekrefter du at du har lest og akseptert våre vilkår.     [-]
Les mer
4 timer 990 kr
Miele’s matstudio ønsker å invitere til kokkekurs i bruk av kombidampkoker og stekeovn med klimapluss. Denne gangen står det Thailandske delikatesser på menyen. [+]
Miele’s matstudio ønsker å invitere til kokkekurs i bruk av kombidampkoker og stekeovn med klimapluss. Denne gangen står det Thailandske delikatesser på menyen.Kokken tilbereder maten. Du oppmuntres til å spørre og prøve produktene. Med oss på laget har vi mesterkokken Geir Magnus Svae, som er konsernkjøkkensjef hos Bølgen & Moi. Svae Regnes som en av Norges fremste fagpersoner i kokkefaget. Han har vært manager for juniorkokkelandslaget siden 2009, med sølv i OL i Erfurt 2012. For det norske kokkelandslaget vant han sølv i 2010, og ble kåret til årets kjøkkensjef i Norge i 2011. Vi avslutter kvelden med å nyte måltidet og et glass vin sammen. Det blir anledning til å stille spørsmål til kokken og Miele’s eksperter.  [-]
Les mer
4 timer 1 190 kr
Miele’s matstudio ønsker å invitere til gourmet kokkekurs med Geir Magnus Svae. [+]
Miele’s matstudio ønsker å invitere til gourmet kokkekurs med Geir Magnus Svae. I løpet av kvelden vil du lære å tilberede 3 ulike retter av lam i Miele’s produkter (dampkoker, kombidampkoker og stekeovn med KlimaPluss).Kokken tilbereder maten. Du oppmuntres til å spørre og prøve produktene Vi avslutter kvelden med å nyte måltidet og et glass vin sammen. Det blir anledning til å stille spørsmål til kokken og Miele’s eksperter. [-]
Les mer
1 250 kr
Vi tilbyr indisk matkurs som et kick-off / teambuilding eller sosialt event. Ved å lage mat sammen lærer dere hverandre å kjenne på en unik måte. Temakveld inkludert ingr... [+]
Temakveld: Våre temakvelder passer for deg som ønsker en innføring i indisk matlaging, bruk av krydder, lære mer om spesielle retter eller rett og slett bare ha en hyggelig kveld der god mat står i sentrum. En temakveld inneholder: foredrag om krydder detaljert gjennomgang av oppskrifter praktisk instruksjon et spennende og smakfullt måltid Temakvelden varer i 3½ timer og åpne temakvelder har forskjellige menyer. Er dere en gruppe på min 6 personer, kan dere booke en egen temakveld. Vi kan også skreddersy en kveld med valgte retter og/eller et spesielt tema etter dine ønsker. Temakvelden kan gjennomføres i våre kurslokaler i Helgesensgate 73B, 0563 Oslo. Eksempler på temakvelder kan være indisk aften/ tandoori-retter, vegetarmat, glutenfri matlaging etc. SØR-INDISK Og den som skal lære deg kunsten er den indiske mateksperten Niru Kumra. Hun gir deg en innføring i kveldens oppskrifter og ingredienser, og du lærer om de spennende krydderne som hører til det spennende sør-indiske kjøkkenet. Videre er du selv med og lager de utsøkte rettene du har lært om.   Gjennom dette kurset vil du lage lekre retter basert på fisk og sjømat. Rettene fra det sør-indiske kjøkken er smakfullt krydret og her benyttes det gjerne kokosmelk. Ris er en naturlig ingrediens og benyttes til alle måltider. Naanbrødet hører ikke hjemme i det sør-indiske kjøkken, her får du smake pori, et nydelig festbrød, og raita selvfølgelig. [-]
Les mer
Oslo kommune 4 timer 1 295 kr
18 Aug
Her får du kunnskap om hvordan man lager flere fantastiske retter som til sammen utgjør et meze. [+]
  Det Libanesiske kjøkken er i tillegg til å være det viktigste i Midtøsten påvirket kulinarisk fra både øst og vest. Rafif Atat har har fått sin kjøkkenarv levert fra sin mor som igjen fikk det av sin mor, hjemme på kjøkkenet i den lille landsbyen hun vokste opp i. Rafif har siden reist rundt og har bodd i mange land omkring Middelhavet og Midtøsten i tillegg til USA og Sørøst Asia. Hun er en ivrig formidler av matkultur på tvers av kulturer og vil nå formidle kunnskap om hvordan man lager flere fantastiske retter som til sammen utgjør et meze. Her lages det hummus, tabbouleh, kofte og mange andre retter som til sammen utgjør et himmelsk måltid. Kursstart på mandager  kl 18 eller lørdager kl 12. Du får personlig oppfølging og veiledning underveis i kurset. Vi avslutter som vanlig med et herlig måltid.  Det er anledning til å kjøpe seg et glass drikke ved ankomst,  i løpet av kurset og til måltidet. Vi har alle rettigheter.   Meld deg på hobbykurs kr. 1.295,- Påmelding er bindende. Fakturert kursavgift refunderes ikke, men kan overføres til annet kurs.  Faktura med 10 dagers betalingsfrist kommer som lenke i epost. Sjekk spamfilteret ditt da det dessverre kan skje at eposten havner der. I henhold til Angrerettloven har du 14 dagers angrefrist. Denne angreretten kan du benytte ved å sende oss en epost til matkurs@matkurs.no.  Ved å trykke på Påmeldingsknappen bekrefter du at du har lest og akseptert våre vilkår.   [-]
Les mer
Lier 2 timer 350 kr
09 May
06 Jun
Ta med babyen din og få en introduksjon til den første babymaten. Lær hvordan du kan lage enkel og næringsrik babymat som gir en sterk tarm og et godt immunforsvar. [+]
  Introduksjon til den første barnematen Kurset er for deg som er nybakt mamma og har barn mellom 3-6 måneder. Dette går vi igjennom: -Når du kan starte med den første maten -Hvor mye mat skal du gi -Mat for en sterk tarm -Slik får barnet ditt tilstrekkelig med jern og B12 -Paktisk matlaging med mulighet for smaksprøver Kursholder: Malin Bruset- Ernæringterapeut og forfatter av boken Den lille barnematbibelen Kurset koster 350kr og du kan melde deg på via mail til malin@malinbruset.com eller vippse til mobil 47357627 [-]
Les mer
4 timer 590 kr
I dette kurset fokuserer vi på de grunnleggende funksjonene i en kombidampovn. Nyttige funksjoner med stekeovn og damp både hver for seg og i ett. Hensikt – få det b... [+]
Miele kombidamper er det perfekte produktet for deg som ønsker det lille ekstra ved siden av en tradisjonell stekeovn. I dette kurset fokuserer vi på de grunnleggende funksjonene i en kombidampovn. Nyttige funksjoner med stekeovn og damp både hver for seg og i ett. Hensikt – få det beste resultatet. Vi forbereder og lager enkle retter basert på ovnens funksjoner, og det er god anledning til å stille spørsmål - alt mens Miele kombidamper gjør arbeidet for deg. En vennlig atmosfære og for de som føler for det serveres et glass vin og / eller mineralvann [-]
Les mer
Karmøy 2 timer 490 kr
02 May
Velkommen til en praktisk og teoretisk innføring om hvordan få mest mulig næring og smak av et brød. Du får også en innføring i hvordan tarmens helse er grunnlaget... [+]
På dette kurset er det fokus på surdeigsbrød og rett behandling av kornprodukter for å øke næringsopptak og hjelpe fordøyelsen. Du får lære om ulike kornsorter som emmer, enkorn, bygg m.m. Vi baker brød slik de gjorde i gamle dager. Brød som har fått hevet lenge og som er bakt på næringsrike kornsorter, gjør godt for både kroppen (magen) og smakssansen. Det vil også bli tips til godt hjemmelaget pålegg. Her får du selv være med å lage din egen surdeig, og lærer hvordan du skal behandle/stelle godt med surdeigstarteren din.   Hva er inkludert på kurset: Ta med deg en bakebolle (i glass eller plast), en sleiv og et gammelt syltetøyglass, og du får med deg en surdeig hjem så du har nystekt brød dagen etter, og en surdeigsstarter til å lage flere brød på. Inkludert i prisen er et grundig kurshefte og produktprøver. Det er også smaksprøver på brød og pålegg. [-]
Les mer
Nettbasert kurs 149 kr
Har du lyst å lage enkel og næringsrik barnemat selv? Lær alt du trenger å vite for å bli trygg på at det du gjør er bra nok for barnet ditt! [+]
Barnematportalen for deg som er småbarnsforeldre Visst hade det vært utrolig deilig å føle seg rolig og trygg når man lager egen babymat? Være trygg å lage mat som man vet er bra for barnet sitt og se at barnet spiser og liker det? Bare det å vite hvordan man planlegger og legger til rette for at matlaging blir enkelt og gøy. Babymat kan være både enkelt og sunn, som når du lager mat til resten av familien og enkelt kan tilpasse den samme maten til babyen din   Vil du:  Gi barnet den beste starten Lage sunn og enkel barnemat  Gi barnet nok jern  Lage rask og næringsrik mat Gi barnet ditt forutsetningen til å holde seg frisk i barnehagen   Barnematportalen- fra første maten til skolestart  Portalen inneholder over 30 oppskrifter med videoinstruksjon og 19 foredrag, men stadig nye oppskrifter og temaer som er aktuelt for deg som er småbarnsforeldre. Dette er et medlemsportal hvor du får tilgang på det material du trenger med regelmessig oppfølging fra Ernæirngsterapeut og forfatter Malin Bruset i Facebook gruppen som hører til, hvor du kan spørre alle spørsmål du har.   Barnematportalenmat- er idag delt inn i følgende temaer: Tema 4-6 måneder Introduksjon Hygiene og oppbevaring Vanlige utfodringer  Tema 7-9 måneder Jern Vitamin B12 Ernæring Babystyrt mattilvenning Kresne barn Tema 10-12 måneder Drikke til barn Melkeprodukter Småspist eller storspist Sukker til små barn Rutiner og familiemat Tema Alle aldre Salt Ferdigmat Økologisk Kosttilskudd Genetikk, tarm og miljø Bursdag uten sukker   Om kursleder Malin Bruset: Ernæringsterapeut Forfatter av boken Den lille barnematbibelen Mor til to barn- Ronja på 6 år og Isak på 3 år Blogger på malinbruset.com   [-]
Les mer
4 timer 990 kr
Miele’s matstudio ønsker å invitere til kokkekurs i bruk av kombidampkoker og stekeovn med klimapluss. Denne gangen skal vi ta for oss delikatesser fra Middelhavet. [+]
Miele’s matstudio ønsker å invitere til kokkekurs i bruk av kombidampkoker og stekeovn med klimapluss. Denne gangen skal vi ta for oss delikatesser fra Middelhavet. Kokken tilbereder maten. Du oppmuntres til å spørre og prøve produktene. Med oss på laget har vi mesterkokken Geir Magnus Svae, som er konsernkjøkkensjef hos Bølgen & Moi. Svae Regnes som en av Norges fremste fagpersoner i kokkefaget. Han har vært manager for juniorkokkelandslaget siden 2009, med sølv i OL i Erfurt 2012. For det norske kokkelandslaget vant han sølv i 2010, og ble kåret til årets kjøkkensjef i Norge i 2011. Vi avslutter kvelden med å nyte måltidet og et glass vin sammen. Det blir anledning til å stille spørsmål til kokken og Miele’s eksperter. [-]
Les mer
Oslo kommune 4 timer 1 350 kr
28 Apr
10 Sep
Ønsker du å spise mindre kjøtt, trengerkunnskap om hvordan man lager god og næringsrik mat uten kjøtt [+]
Har du et familiemedlem som har blitt vegetarianer og funderer på hvordan du kan ha næringsrike felles måltid eller ønsker å legge om til et kosthold med mindre bruk av kjøtt? På dette kurset går lærer man å lage gode, smakfulle og næringsrike retter uten kjøtt. En god idé kan være å starte med en eller to kjøttfrie dager i uken – og da er disse rettene gode å ha.   Hva lærer du?   • Vi gjennomgår kroppens behov for næringstoffer, vitaminer etc., og hvordan man kan imøtekomme dette uten bruk av kjøtt som råvare   • Hvordan kostholdet skal oppleves som variert • Erstatninger for kjøtt • Tilberedningsteknikker for grønnsaker   • Tilberedningsteknikker for grønnsaker       Vi legger dette opp som et tapaskurs slik at man får cirka 15-20 retter til repertoiret. Du får personlig oppfølging og veiledning underveis i kurset. Vi avslutter som vanlig med et herlig måltid.   Kurset starter på mandager kl 18, og på lørdager kl 12. Meld deg på hobbykurs kr. 1350,- Påmelding er bindende. Fakturert kursavgift refunderes ikke, men kan overføres til annet kurs.  Faktura med 10 dagersbetalingsfrist kommer som lenke i epost. [-]
Les mer
Oslo kommune 4 timer 1 350 kr
11 Jun
La fredagstacoen bli en ekte opplevelse som bringer deg og dine gjester til Mexico, der USA og Sør-Amerika møtes [+]
Meksikansk Fiesta!   Chef Sylvia Vavik er en evig student av meksikanske mattradisjoner. Som liten lærte hun først å lage mat hos bestemoren sin, helt nord i Mexico på grensen mot USA. Senere flyttet hun med familien til Houston i Texas hvor hun vokste opp. Hun har med andre ord “texmex” flytende i blodet. Nå bor hun i Norge, men hun reiser stadig tilbake i Mexico for å studere klassisk meksikansk kokkekunst.   Men selv om hun nok har den viktigste delen av utdannelsen sin fra familien har hun den formelle kokkekunst utdannelse fra Norge. Her til lands har hun blant annet deltatt i - og vunnet - kokkeprogrammet Norges Grillmester i 2015.   Der fikk seerne en liten smak av hva Chef Sylvia brenner for. Hun har blant annet taco stand i Mathallen og dette er en del av hennes ustanselige misjonering for meksikansk mat. Kom innom og få en autentisk smak av nordre Mexico - der De Forente Stater møter Sør-­Amerika og maten er til å dø for.   Meksikansk Fiesta Du kjenner kanskje meksikansk mat som et hardt "skjell" med kjøttdeig, tomatsaus og forskjellige tilbehør. “Taco-fredag” har blitt et vanlig fenomen i Norge. Men det masseproduserte produktet nordmenn flest kjenner som taco er nok like meksikansk som en Grandiosa kan kalles italiensk pizza, om ikke mindre.   På dette kurset inviterer Chef Sylvia til kjøkkenet for å vise fram ekte meksikansk husmannskost. Meksikansk mat kommer først og fremst fra hjertet. Det er mat med masse krydder og mye smak. På kurset vil du få en innføring ien lidenskapelig og autentisk meksikansk matopplevelse,og noen hemmelige triks som ikke er å finne i boka.   Mange av hovedingrediensene kjenner du nok til? Mais, bønner, avokado, chili og ris. Men i Mexico er maten knyttet like mye til kulturen, samvær mellom mennesker og tradisjoner.   La fredagstacoen bli en ekte opplevelse som bringer deg og dine gjester til Mexico, der USA og Sør-Amerika møtes     [-]
Les mer

Lukk Denne siden benytter seg av informasjonskapsler (cookies).
Du kan fortsette å bruke siden som vanlig hvis du godtar dette. Les mer om bruk av informasjonskapsler i vår personvernerklæring.