Matkurs og drikke
Matkurs
Italiensk mat
Du har valgt: Oslo
Nullstill
Filter
Ferdig

-

Oslo 4 timer 1 495 kr
21 Aug
25 Sep
Daniela Linarello vil la deg prøve deg på ulike typer pasta med og uten fyll med flere ulike farger laget fra grunnen av. [+]
  Det aller beste Daniela Linarello fra Piemonte vet, er å lage den “gamle tradisjonelle” italienske husmannskosten som hun respekterer og elsker.   Hun elsker også å formidle den rene klassiske italienske matkulturen og vil dele sine kunnskaper med deg. Pasta er mer enn spaghetti og ravioli I Italia finnes det minst 100 ulike pastatyper. Hver pasta har sitt eget formål og sin egen saus. Andre kombinasjoner av pasta og saus slik som vi ofte mikser er rett og slett ikke tillatt. På dette kurset vil du kunne prøve deg på flere ulike typer pasta med og uten fyll med flere ulike farger laget fra grunnen av. Vi lager Ravioli, Tortellini, Tagliatelle, Quadrucci og mange flere varianter. Det starter med en teoretisk innledning. Deretter deles opp det i arbeidslag hvor det er praktisk matlaging på kjøkkenet sammen med laget på en arbeidsstasjon.   Vi avslutter med et måltid hvor deltagerne kan nyte det de har laget. Det er anledning til å kjøpe seg noe å drikke , gjerne italiensk, ved ankomst, under kurset og til måltidet. Vi har alle rettigheter. Hverdagskurs  starter kl 18 og lørdagskurs starter kl 12.Vår ankomstbar åpner en time før. Vi tilrettelegger for de fleste allergier eller livssyn om du benytter meldingsfeltet i påmeldingsskjemaet. Dette kurset kan ikke tilrettelegges glutenfritt. Les om våre smitteverntiltak her         [-]
Les mer
950 kr
Italiensk matlagingskurs på Skøyen. Bli flink på å lage sunne, duftende og velsmakende matretter, etter tradisjonelle italienske oppskrifter som er lette å tilberede... [+]
  Smakenavsicilia : Italiensk matlagingskurs på Skøyen.   Bli flink på å lage sunne, duftende og velsmakende matretter, etter tradisjonelle italienske oppskrifter som er lette å tilberede, og som overrasker med smaken.                        ”Italienske Vin og Mat” - kvelder vil bli holdt i komfortable og velutstyrte lokaler som er egnet for vinsmaking og middagslaging. Mange slike kurs er allerede blitt gjennomført med stor suksess. I samarbeid med Solera Eurowine, har vi planlagt fire timers temakvelder om regional italiensk mat, og der kan du smake både på noen italienske viner, og mat som er tilberedt av oss.              Kursholder er Silvana Ciraolo, som er utdannet arkitekt, med 5 års erfaring fra arbeid i Norge. Det er gjennomført mange kurs; blant annet om italiensk kultur, kunst og språk, samt kokkekurs med fokus på italiensk mat. Smakenavsicilia tilbyr italiensk catering til spesielle anledninger (min. 6 pers), med tradisjonell italiensk mat a la carte. Maten tilberedes på ditt eget kjøkken, for at alt skal være fristende og nylaget. [-]
Les mer