Matkurs og drikke
Matkurs
Du har valgt: Thailandsk mat, thaimat
Nullstill
Filter
Ferdig

-

4 treff i Thailandsk mat, thaimat
 

4 timer 990 kr
Miele’s matstudio ønsker å invitere til kokkekurs i bruk av kombidampkoker og stekeovn med klimapluss. Denne gangen står det Thailandske delikatesser på menyen. [+]
Miele’s matstudio ønsker å invitere til kokkekurs i bruk av kombidampkoker og stekeovn med klimapluss. Denne gangen står det Thailandske delikatesser på menyen.Kokken tilbereder maten. Du oppmuntres til å spørre og prøve produktene. Med oss på laget har vi mesterkokken Geir Magnus Svae, som er konsernkjøkkensjef hos Bølgen & Moi. Svae Regnes som en av Norges fremste fagpersoner i kokkefaget. Han har vært manager for juniorkokkelandslaget siden 2009, med sølv i OL i Erfurt 2012. For det norske kokkelandslaget vant han sølv i 2010, og ble kåret til årets kjøkkensjef i Norge i 2011. Vi avslutter kvelden med å nyte måltidet og et glass vin sammen. Det blir anledning til å stille spørsmål til kokken og Miele’s eksperter.  [-]
Les mer
Thaimatkurs i din bedrift. Gi dine ansatte en spennende smaksopplevelse. [+]
Thaimatkurs i din bedrift. Gi dine ansatte en spennende smaksopplevelse. Det har stadig blitt mer populært med alternative arrangementer i bedriftene. Et uformelt matkurs i kombinasjon med en hyggelig fest eller julebord er alltid spennende. Gi dine ansatte en uforglemmelig og annerledes kveld hvor de kan få utfolde seg og skape felles hygge. Dette styrker samholdet og gir motivasjon og glede samtidig som det er lærerikt. Vi kommer til din bedrift/kantine hvor vi sammen tilbereder kveldens delikatesser som senere nytes i hyggelig lag. Vår meget erfarne thaikokk vil se til at rettene tilberedes etter alle kunstens regler og er klare for servering. Kurset gir en innføring i de viktigste urter og krydder og viser hvordan råvarer behandles og tilberedes. Dere vil lære å tilberede de mest kjente thairettene med et spekter av smaker og tilsetninger. Kurspakken inkluderer 1 forrett og 2 hovedretter som kan velges fra vår meny på www.siamoriental.no Andre ønsker avtales spesielt. Vi tilpasser opplegg etter behov og størrelse på gruppen og bringer med alle råvarer for tilberedning. Pris etter avtale. [-]
Les mer
1 150 kr
Hjemmekurs i thaimat. Lær å lage dine thai-favoritter. [+]
Hjemmekurs i thaimat. Lær å lage dine thai-favoritter. Thaimat har aldri vært mer populært og det er stadig flere som blir fasinert av det thailandske kjøkken. Liker du å tilberede sunn og god mat eller kanskje du ønsker å imponere dine venner med noe hjemmelaget og eksotisk? Lær mer om thaimatens hemmeligheter. Hva med å samle en vennegjeng og hold kurs i eget hjem? Vi gjennomfører kurs hjemme hos deg. Kombiner et kveldskurs med en hyggelig hjemmefest hvor prikken over i’en er servering av selvlaget thaimat. Det er både lærerikt og spennende. Kurset gir en innføring i de viktigste urter og krydder og viser hvordan råvarer behandles og tilberedes. Du vil lære å tilberede de mest kjente thairettene med et spekter av smaker og tilsetninger. Vi tilbereder det hele sammen med deg og dine gjester og tilpasser etter deres kjøkken og ambisjoner. Vår meget erfarne thaikokk vil se til at alle retter tilberedes etter alle kunstens regler og er klare for servering. Vi bringer med alle råvarer og nødvendig redskap for tilberedning. Kurspakken inkluderer 1 forrett og 2 hovedretter som kan velges fra vår meny på www.siamoriental.no Andre ønsker avtales spesielt. Vi kan også leie ut kokk til ditt selskap dersom du ønsker den fantastiske thaimaten, men ikke vil involvere dine gjester i tilberedelsen eller briljere med egne kokkeferdigheter.     [-]
Les mer
Oslo 4 timer 1 295 kr
27 Nov
15 Jan
03 Feb
Thaimat er lett, elegant, frisk og smakfull mat som bringer solen inn i våre frosne, nordiske kropper. [+]
Thaimat er gladmat fra en varm og rik kultur. Thaimatkurset gir deg anledning å møte nye råvarer, nye smaker og få nye munnopplevelser. Smakssenteret pepres av inntrykk og opplevelsen varer lenge. Kontrasten til det tradisjonelle norske kjøkken kan vel knapt bli større. Menyen tar for seg noen av de mest typiske thairettene; Vårruller, både ferske og friterte, Tom Ka Gai-suppe, Satai med kylling og peanøttsaus, And i rød currysaus og Fiskekaker, bare for å nevne noen av kursrettene. I Østen kjenner de til flere smaker enn her i vest. Tradisjonelt har vi brukt salt som smaksforsterker. I Thailand er man flinkere til å jobbe med hele smaksopplevelsen. Man er flinke til bruke forskjellige typer sødmer og kilder til syrlighet. Dessuten inngår smaken umami naturlig i mange av tilsetningssausene man bruker i thaimat. Begrepet umami var ukjent i Norge for få år siden, men i dag blir den innviede sekten stadig større. Stadig flere innforståtte kursgjester nikker diskré når umami bringes på banen.Bli med på thaimatkurset, så kan også du nikke bekreftende om noen spør om umami. [-]
Les mer

Lukk Denne siden benytter seg av informasjonskapsler (cookies).
Du kan fortsette å bruke siden som vanlig hvis du godtar dette. Les mer om bruk av informasjonskapsler i vår personvernerklæring.
;