Matkurs og drikke
Matkurs
Du har valgt: Viltmat
Nullstill
Filter
Ferdig

-

2 treff i Viltmat
 

Friluftskurs 1 000 kr
Riktig partering gjør gourmetretten til en nytelse! [+]
Slaktekurs og partering     Riktig utført slakt sikrer høy kjøttkvalitet!Her lærer du slakting fra a til å, hvor du får muligheten til å bruke kniven selv. Dette kurset er det vi kaller matnyttig! Pris kr. 1000,-  Vi tilbyr kurs for både grupper og enkeltpersoner, over flere dager eller på times basis. Vi kommer gjerne til deg for å holde kurs.  Kontakt oss for ytterligere informasjon.  Neste kurs starter: lørdag 30. mai 2015 kl. 1000.  (både slakt og partering)  [-]
Les mer
Oslo 4 timer 1 350 kr
05 Feb
Noen deler av dyret kan de fleste lage god mat av, men hva med resten? Jakter du, eller får slaktedyr på kjøkkenbenken fra tid til annen. og gjerne ønsker å kunne... [+]
På dette kurset går vi gjennom hva stykningsdeler heter og hvor på dyret man finner de. Vi gjennomgår tilberedningsmetoder som du kan benytte for å skape fantastisk mørt kjøtt av det du tidligere kvernet til kjøttdeig eller ikke har funnet ut hva du skal bruke til. Vi gir også en innføring i pølsemaking.   Kort sagt skal vi lage mat av hele dyret.   Hva lærer du?     • Under kurset vil vi gi en innføring i og ta i bruk Sous Vide teknikk som du kan gjøre hjemme uten at du nødvendigvis må gå til innkjøp av dyrt utstyr.   • Pølser og farser   • Du blir bedre kjent med stykningsdelene på fugl og dyr.       Du får personlig oppfølging og veiledning underveis i kurset. Vi avslutter som vanlig med et herlig måltid.   Meld deg på hobbykurs kr.1350,- Påmelding er bindende. Fakturert kursavgift refunderes ikke, men kan overføres til annet kurs.  Faktura med 10 dagersbetalingsfrist kommer som lenke i epost. Sjekk spamfilteret ditt da det dessverre kan skje at eposten havner der. I henhold til Angrerettloven har du 14 dagers angrefrist. Denne angreretten kan du benytte ved å sende oss en epost til matkurs@matkurs.no.  Ved å trykke på Påmeldingsknappen bekrefter du at du har lest og akseptert våre vilkår.     [-]
Les mer

Lukk Denne siden benytter seg av informasjonskapsler (cookies).
Du kan fortsette å bruke siden som vanlig hvis du godtar dette. Les mer om bruk av informasjonskapsler i vår personvernerklæring.
;