Matkurs og drikke
Matkurs
Du har valgt: Vin og matkurs
Nullstill
Filter
Ferdig

-

3 treff i Vin og matkurs
 

Oslo 4 timer 1 295 kr
25 Nov
16 Dec
20 Jan
Hva med en hyggelig kveld med god vin, god mat og gode historier? Jo takk, hvor kan man oppleve alt dette? [+]
God vin, god mat og gode historier kan oppleves på matkurs.no. Hvordan finne rett drikke? Vår vinmann Frode Hofstad har en mangfoldig bakgrunn som vinsmaker og skribent, og elsker å formidle kunnskap om vin gjerne sammen med noen gode historier.Det er mulig å få noen erfaringer som kan gjøre det lettere å velge rett ved neste hyggelige anledning. Våre kurs er lagt opp med en gjennomgang med et godt utvalg matretter og gode viner. Å finne passende vin til maten er vanskelig enkelt.  Vinkurset gir tips om grunnprinsipper for å lykkes med kombinasjoner med glass og tallerken.Tenk på grunnsmakene og du kan enkelt finne riktig vin. På kurset smakes et utvalg viner og i møte med et utvalg matretter. Noen kombinasjoner gir frydefulle erfaringer, mens andre oppleves som mindre heldig. Poenget er at man kan lære mye av  "dårlige" eller lite heldige kombinasjoner. Da oppleves også de gode sammensetningene sterkere.  Dette kurset er et smakskurs hvor du ikke lager mat, men får  smaksopplevelser, gode historier og en sosial kveld.   Kurset starter kl18:00     [-]
Les mer
Vi legger vekt på å gi våre kursdeltagere en annerledes og lærerik mat og vin-opplevelse. [+]
MAT OG VINKURS Våre kurs kan være i deres egne lokaler eller hos oss. Vi arrangerer kurs i hele fylket som passer for alle. Vi legger vekt på å gi våre kursdeltagere en annerledes og lærerik mat og vin opplevelse. Her kan du utvikle dine matkunnskaper sammen med profesjonelle kokker - både eksterne og Culinarius sine egne.  Ønsker man å sette opp egne kurs med egne tema er dette også det mulig. Vi arrangerer kurs både for private, proffe og for firmaer. Dette er en annerledes måte å ha sosialt samvær på, enten det er på kvelden eller dagen. Å lage mat sammen i team har vist seg å være både samlende og overraskede morsomt. Våre kurs - i motsetning til mange andre - er basert på at man selv deltar aktivt. Her må man selv kutte, steke,  dele, koke, dekke - det er den beste måten å lære på. Og vi legger vekt på at alle har fått med seg det viktigste. Og du mottar Kursbevis.   Åpne kurs Dette er kurs hvor alle kan delta. Kursene passer både for dem som føler seg som nybegynnere og de som kan litt mer. Disse blir annonsert i media.   Lukkede kurs Dette har blitt mer og mer populært. Dette er for grupper på inntil 12 deltakere som kjøper en egen kurskveld. Her spesial lager vi kurset i hvert enkelt tilfelle. Dette kan være alt fra rene kurs til mer sosiale arrangementer. Hva skjer ?Kokken kommer inn og presenterer det som skal foregå. Kveldens meny eller tema presenteres. Arbeidsoppgaver fordeles. Så når gruppene ferdig med matlagingen og alle går til bords, vin serveres og gruppene kommer en og en på kjøkkenet for å legge opp maten etter hvert, deretter må den respektive gruppen servere retten samtidig som de presenterer hva de serverer og forteller litt om hva de har gjort, hva som gikk galt og hvorfor.Slik fortsetter det hele til hele måltidet er gjennomført, tidsrammen er 5-6 timer. Kurs med påmelding Dette er kurs hvor alle kan delta. Kursene passer både for dem som føler seg som nybegynnere og den som kan litt mer. Kun 12 deltagere på hvert kurs.Kursene starter vanligvis kl. 18.00 og avsluttes ca. kl.22.00   Kurs som er bestilte og holdes i våre lokalerDette er for grupper på inntil 12 deltakere som kjøper en egen kurskveld. Her spesial lager vi kurset etter deres ønske. Dette kan være alt fra rene kurs til en hygge kveld med mat og vin   Kurs som holdes hjemme på ditt kjøkkenDette er for grupper på inntil 12 deltakere som kjøper en egen kurskveld. Her spesial lager vi kurset etter deres ønske. Vi tar med alt som trengs for å spise, drikke og lage mat.Dette kan være alt fra rene kurs til en hygge kveld med mat og vin . Skal vi ordne med vin til et slikt arrangement tar vi 15 % i påslag.   Generell infoAlle som vil gå på kurs melder sin interesse, via email, telefon, telefaks eller du stikker innom. Kursene starter vanligvis kl. 18.00 og avsluttes ca. kl.23.00Kursavgiften varierer etter prisen på råvarene og du betaler den ved fremmøte. Normal pris ligger på ca 800 – 1200 kr pr. pers og det er jo ikke så ille for en 6 retters middag. Kurslederne er både interne og eksterne, prisen vil også variere på grunn av dette. Pris vil alltid være avtalt på forhånd.   Hvordan foregår et kursKjøkkensjefen kommer inn og presenterer det som skal foregå i løpet av kvelden. Snakker litt om mat-trender-viner. Kveldens meny presenteres og vi går på kjøkkenet. Gruppene får en viss tid på seg til å lage rettene under nøye oppfølging av kjøkkensjefen. Det er jo en helt annen opplevelse enn et restaurantbesøk vi snakker om. Alle får Culinarius Diplom og CulinariusPinsett. [-]
Les mer
Du/dere har muligheten til å lære middelhavsinspirert matlaging i kombinasjon med smaking av spennende italienske viner! [+]
Mat - og vinkurs hos MatHilde   MatHilde har gleden av å tilby mat- og vinkurs i samarbeid med Gaia wine & spirits AS – nordens fremste importør av italiensk vin. På disse kursene har du/dere muligheten til å lære middelhavsinspirert matlaging i kombinasjon med smaking av spennende italienske viner! Mat-og vinkursene er tilbud til privatpersoner; vennegjengen, kulturklubben, jaktlaget, ”syklubben” – og bedrifter. Kursene holdes i bedriftens/kundens lokaler eller i MatHildes kurslokaler. Vi leier hos Opplysingskontoret for egg og hvitt kjøtt, nyoppusset og flott, sentralt i Oslo. Antall deltakere: 15-65 Kunden bestemmer kursdato. Kurset kan gå over en eller flere kvelder, 3-4 timer. Ta kontakt for opplegg og pris! Velkommen til mat-og vinkurs med MatHilde og Gaia Wine & Spirit! [-]
Les mer

Lukk Denne siden benytter seg av informasjonskapsler (cookies).
Du kan fortsette å bruke siden som vanlig hvis du godtar dette. Les mer om bruk av informasjonskapsler i vår personvernerklæring.
;