Kurs: Livsmestring - temaforedrag og fordypningskurs over 4 kvelder


Klasserom6 timerDeltidKursNorsk

Dette kurset har ikke oppført noen dato for studiestart. Bruk skjemaet under for å kontakte leverandør for nærmere informasjon.


Om Balanced View:

Balanced View er en ideell organisasjon som tilbyr nyskapende metoder og et globalt empowerment nettverk som gjør det enkelt å ha tilgang på sinnsmestring i alle livets situasjoner. Undervisningsformen fokuserer på selvlederskap og løsningsorientering. Nytenktning rundt hvordan mennesker kan samarbeide og bidra til en god og sunn samfunnsutvikling til nytte for alle står sentralt i Balanced View sin visjon om sosial endring fra grasrota til alles beste.

Kurs i ulik varighet og form (oppmøte/klasserom og video konferanse), samt et rikt utvalg av gratis foredrag (videoer og lydfiler), bøker, visuelle effekter med mer på hjemmesiden gjør det enkelt for deg å bruke undervisningen når og på den måten det passer deg.

 

Om kursserien:

Kursdatoer og kurssted:

-Fredager 19.8, 26.8 og 2.9, kl 18-21

-Lørdag 20.8, kl 13:30 - 16:30

Sted: Litteraturhuset, Wergelandsveien 29, Oslo

Det er mulig å delta på enkelt-foredrag eller fordypningskurs. 

Kontakt: Norway@balancedview.org

Beskrivelse:

Vi er flere og flere som opplever mye stress i vårt daglige liv, og som føler oss maktesløse overfor alle tanker, følelser og opplevelser som dukker opp. Det mange av oss ikke vet er at vi alltid har tilgang til en helt avslappet, åpen kvalitet i våre sinn, som er tilgjengelig for oss når vi tillater korte øyeblikk av avslapning. 

Del 1) lær en enkel metode, 19. august kl 18-21

I dette kurset vil du høre hvordan du kan oppleve denne avslapningen mer og mer i livet ditt, og høre erfaringer fra deltakere som har testet metoden og sett hvilken kraft og balanse som er tilgjengelig for dem hele tiden. Kursholderne deler ærlig og praktisk fra egne erfaringer, og forteller mer om mulig å være mer løsningsorientert, tenke klart og være naturlig avslappet i møte med deg selv og andre. Du vil også høre erfaringer fra deltakere som har brukt metoden.

Del 2) livsmestring i møte med vonde opplevelser, 20. august kl 13.30 - 16.30 

Ved å teste metoden for livsmestring vil du være i stand til å møte vonde opplevelser med mer ro, klarhet og stabilitet. Under foredraget blir du inspirert av kursholdernes ærlige og rike erfaringer til å teste metoden i eget liv.

Del 3) livsmestring i møte med hat og sinne, 26. august kl 18-21

Under foredrag og kurs vil vi gjennom inspirerende delinger og introduksjon til en enkel metode vise at det er mulig å bruke hat og sinne som ressurser for løsningsorientering og harmonisering av relasjoner. Som resultat vil du oppleve økt livsmestring og stabilitet.

Del 4) livsmestring i møte med stress, 2. september kl 18-21

Gjennom inspirerende og ærlige delinger og materiale fra Balanced View vil du oppleve at det er mulig å være avslappet midt i stress og du får lyst til å teste metoden i eget liv.

Ved å delta vil du:  

  • økt livsmestring og stabilitet

  • mestre indre og ytre stress!

  • tenke og handle klarere!

  • føle deg mer tilfreds med akkurat den du er!

  • lettere ta gode valg for deg og alle

  • klarere se dine sterke sider og talenter og hvordan du kan bruke dem!

  • oppleve økt løsningsfokus og stabilitet i hvert øyeblikk

  • få tilgang på et verktøy og et rikt kursmateriale som du kan bruke videre

Pris:

Foreslått bidrag (4 ganger og totalt 10 timer) er totalt 1.000 - 3.000 kroner. Per gang: 300. 

Om oss:

Vi, Nina og Heidi, er sertifiserte trenere i Balanced View og de eneste kursholderne i Norge. Vi har bred erfaring fra FN, internasjonale bistandsorganisasjoner, internasjonale konsulentbyråer og finansbransjen. De siste 8 årene har vi deltatt i omfattende sinnmestringskurs via den nyskapende undrvisningen og det globale nettverket til Balanced View. Vi brenner for å styrke og støtte mennesker til å komme i kontakt med sin naturlige lengsel, glede og ønske om å være til nytte for seg selv, andre og samfunnet, samt å bidra med sine talenter og kreative løsninger til alles beste.

Rapporterte resultater fra andre som bruker metodene og nettverket: *mestring av indre og ytre stressfaktorer *økt løsningsfokus og evne til å tenke klart i ulike situasjoner *vedvarende mental og følelsesmessig stabilitet *det blir enklere å se sine sterke sider og talenter klart og hvordan de best kan brukes *økt evne til å ta gode valg for seg selv og andre *naturlig harmonisering av relasjoner på jobben, i familien, blant venner osv  

Sitater fra kursdeltakere:

Jeg har fått større innsikt i hvordan jeg kan håndtere stress i hverdagen og større tillit til at jeg kan bruke den enkle øvelsen med korte øyeblikk når som helst og hvor som helst.

Fint å høre møteledernes personlige og lett gjenkjennelige erfaringer om hvordan en stressende situasjon kan oppleves helt OK ved å slappe av midt i det som skjer.

Jeg bruker korte øyeblikk på jobb når jeg har stramme tidsfrister eller står fast med tekniske problemer, og jeg opplever at indre ro gjør meg mer effektiv og mer åpen for å se ulike løsninger.

Det var veldig godt å lytte til Nina og Heidi, det er tydelig at de har en ro i seg selv som jeg gjerne vil kjenne igjen i meg selv.

Så herlig å bli inspirert av kursholdere som ikke vil endre meg, men støtte meg til at se at jeg har evnen til at ta bra beslutninger til glede for meg og de rundt meg.

 
 
 
 


Stedsbeskrivelse


Litteraturhuset, Wergelandsveien 29, OsloForkunnskaper


IngenMålgruppe


Åpent for alle 

Åpen deltakerdiskusjon om kurset eller emnet

Del gjerne din erfaring eller tanker om dette kurset eller temaet med andre!Anbefalinger fra andre brukere