Vanligvis vil CTRL + + tastene kunne brukes for å øke størrelsen, og CTRL + - for å redusere den.
Har du hjul på musen, kan du bruke CTRL sammen med hjulet for å justere størrelsen. På Mac kan du bruke CMD + + og CMD + -.
Dette kurset har ingen fremtidige kursdato(er) oppført. Bruk skjemaet for å kontakte kursholderen for mer informasjon.
Fagarbeideren produserer forskjellige typer mat- og drikkevarer i en industrialisert prosess. Sentrale arbeidsområder er
Opplæringen skal forberede og kvalifisere deltagerne teoretisk for å avlegge nødvendige eksamener innen industriell matproduksjon. Industriell matproduksjon er en komprimert utdanning spesielt tilpasset voksne. Opplæringen bygger på læreplanene for Vg1 Restaurant og matfag, Vg 2 Matfag og Vg3 Industriell matproduksjon (hovedområde). De som selv ønsker det, kan melde seg opp til offentlig tverrfaglig eksamen i Vg3 industriell matproduksjon og deretter til fagprøven. Praksis må godkjennes av den fylkeskommunale Fagopplæringen. Fullført opplæring med bestått resultat fører frem til fagbrev. Yrkestittel er fagarbeider, industriell matproduksjon.
Hovedområder for Vg3 Industriell matproduksjon er:
Finansiering: Har man ikke fullført videregående opplæring, kan man søke fylkeskommunen om å få bruke voksenretten og få dekket kursavgiften.
Krav til erfaring for å kunne melde seg på kurset er minst 3,5 års praksis i faget. For å kunne melde seg opp til fagprøven må man kunne dokumentere 5 års praksis, eller 8700 timer. Har man et annet fagbrev, eller annen relevant utdanning, får man fratrekk i praksiskravet. Kontakt fylkeskommunen/fagopplæring for mer informasjon om dette.
For deg med erfaring i faget som ønsker å videreutvikle deg selv med et fagbrev i Industriell matproduksjon
Les mer om AOF Telemark og Vestfold
Se flere kurs fra AOF Telemark og Vestfold (189)
Påmeldingsskjema Kontakt oss