Matkurs og drikke
Akershus
Du har valgt: Asker
Nullstill
Filter
Ferdig

-

10 treff ( i Asker ) i Matkurs og drikke
 

Asker 4 timer 590 kr
13 Sep
I dette kurset fokuserer vi på de grunnleggende funksjonene i en kombidampovn. Nyttige funksjoner med stekeovn og damp både hver for seg og i ett. Hensikt – få det b... [+]
Miele kombidamper er det perfekte produktet for deg som ønsker det lille ekstra ved siden av en tradisjonell stekeovn. I dette kurset fokuserer vi på de grunnleggende funksjonene i en kombidampovn. Nyttige funksjoner med stekeovn og damp både hver for seg og i ett. Hensikt – få det beste resultatet. Vi forbereder og lager enkle retter basert på ovnens funksjoner, og det er god anledning til å stille spørsmål - alt mens Miele kombidamper gjør arbeidet for deg. En vennlig atmosfære og for de som føler for det serveres et glass vin og / eller mineralvann [-]
Les mer
4 timer 990 kr
Miele’s matstudio ønsker å invitere til kokkekurs i bruk av kombidampkoker og stekeovn med klimapluss. Denne gangen står det Thailandske delikatesser på menyen. [+]
Miele’s matstudio ønsker å invitere til kokkekurs i bruk av kombidampkoker og stekeovn med klimapluss. Denne gangen står det Thailandske delikatesser på menyen.Kokken tilbereder maten. Du oppmuntres til å spørre og prøve produktene. Med oss på laget har vi mesterkokken Geir Magnus Svae, som er konsernkjøkkensjef hos Bølgen & Moi. Svae Regnes som en av Norges fremste fagpersoner i kokkefaget. Han har vært manager for juniorkokkelandslaget siden 2009, med sølv i OL i Erfurt 2012. For det norske kokkelandslaget vant han sølv i 2010, og ble kåret til årets kjøkkensjef i Norge i 2011. Vi avslutter kvelden med å nyte måltidet og et glass vin sammen. Det blir anledning til å stille spørsmål til kokken og Miele’s eksperter.  [-]
Les mer
4 timer 1 190 kr
Miele’s matstudio ønsker å invitere til gourmet kokkekurs med Geir Magnus Svae. [+]
Miele’s matstudio ønsker å invitere til gourmet kokkekurs med Geir Magnus Svae. I løpet av kvelden vil du lære å tilberede 3 ulike retter av lam i Miele’s produkter (dampkoker, kombidampkoker og stekeovn med KlimaPluss).Kokken tilbereder maten. Du oppmuntres til å spørre og prøve produktene Vi avslutter kvelden med å nyte måltidet og et glass vin sammen. Det blir anledning til å stille spørsmål til kokken og Miele’s eksperter. [-]
Les mer
4 timer 990 kr
Miele’s matstudio ønsker å invitere til kokkekurs i bruk av kombidampkoker og stekeovn med klimapluss. Denne gangen skal vi ta for oss delikatesser fra Middelhavet. [+]
Miele’s matstudio ønsker å invitere til kokkekurs i bruk av kombidampkoker og stekeovn med klimapluss. Denne gangen skal vi ta for oss delikatesser fra Middelhavet. Kokken tilbereder maten. Du oppmuntres til å spørre og prøve produktene. Med oss på laget har vi mesterkokken Geir Magnus Svae, som er konsernkjøkkensjef hos Bølgen & Moi. Svae Regnes som en av Norges fremste fagpersoner i kokkefaget. Han har vært manager for juniorkokkelandslaget siden 2009, med sølv i OL i Erfurt 2012. For det norske kokkelandslaget vant han sølv i 2010, og ble kåret til årets kjøkkensjef i Norge i 2011. Vi avslutter kvelden med å nyte måltidet og et glass vin sammen. Det blir anledning til å stille spørsmål til kokken og Miele’s eksperter. [-]
Les mer
4 timer 990 kr
Miele’s matstudio ønsker å invitere til kokkekurs i bruk av kombidampkoker og stekeovn med klimapluss. Denne gangen skal vi tilberede godbiter fra det Italienske kjø... [+]
Miele’s matstudio ønsker å invitere til kokkekurs i bruk av kombidampkoker og stekeovn med klimapluss. Denne gangen skal vi tilberede godbiter fra det Italienske kjøkken. Kokken tilbereder maten. Du oppmuntres til å spørre og prøve produktene. Med oss på laget har vi mesterkokken Geir Magnus Svae, som er konsernkjøkkensjef hos Bølgen & Moi. Svae Regnes som en av Norges fremste fagpersoner i kokkefaget. Han har vært manager for juniorkokkelandslaget siden 2009, med sølv i OL i Erfurt 2012. For det norske kokkelandslaget vant han sølv i 2010, og ble kåret til årets kjøkkensjef i Norge i 2011. Vi avslutter kvelden med å nyte måltidet og et glass vin sammen. Det blir anledning til å stille spørsmål til kokken og Miele’s eksperter. [-]
Les mer
Oslo 4 timer 1 295 kr
21 Aug
16 Sep
Å spise tapas er herlig uformelt og inkluderende. [+]
Å spise tapas er herlig uformelt og inkluderende.Et utvalg retter som er enkle å lage, enkle å servere og ennå enklere å spise. Det smaker jo så godt, som regel finnes noe godt i et glass ved siden av også.Tapas er spansk og kommer fra ordet tapar, som betyr «å dekke over» eller «å dekke til».  Sier man «una tapa» betyr det «et lokk». Opprinnelsemyten til tapas forteller om at man plasserte en liten brødskive på toppen av sherryglassene for å forhindre at fluene rotet seg nedi. Ingen liker vel fluer i sherryen sin. Senere ble det funnet opp masse småretter som passet på brødskivene. I dag finnes det et vell av småretter - ikke alle passer på en brødskive som balanserer på et sherryglass, men de smaker utmerket. Hos oss får deltagerne bryne seg på tilberedning av i overkant av 20 småretter. Det er mye matlæring for pengene! [-]
Les mer
4 timer 895 kr
Lær triksene som gjør deg til grill-mester i sommer. Finn de beste råvarene, lag din egen barbecue-saus og topp det hele med hjemmelagede kryddermixer. [+]
KURSHOLDER:Eirik Kittelsen "har det som finnes" av griller og røykovner og er lidenskapelig opptatt av grill og barbecue. Han driver Doghouse BBQ og har deltatt i flere NM i grill og Barbecue.PÅ KURSET LÆRER DU: Tenne opp grill uten tennveske Grilling på direkte og indirekte varme Hvor man finner de beste råvarene   DU ER MED OG LAGER (og spiser): Masse god grillmat Din egen BBQ-saus Hjemmelagede kryddermixer (Spice opp grillingen) DU FÅR TIPS TIL: Gode appetizer og småretter Hvilken grill du skal velge [-]
Les mer
1 dag 295 kr
På forespørsel
Underholdende vorspielkurs i miksing der vi skal smake noen kule og gode vorspieldrinker. Åpen bar og bytur. [+]
VORSPIELKURS   16. september inviterer vi til et underholdende vorspielkurs i miksing der vi skal smake noen kule og gode vorspieldrinker. Etter kurset har vi åpen bar med flere vorspieldrinker før turen går til byen.   Blant drinkene vi skal presentere/smake er: Kamikaze, Crazzberry, Apple & Lychee Mojito, Sidney Iced Tea, Raspberry Batida & Flatliner. Her er et annerledes og stilig vorspiel, med gode drinker og god stemning!  Meld deg på nå!       BetingelserPåmeldingen er bindende.  Kursavgiften betales til Bankkontonr. 3250.21.91089 innen tre virkedager etter gyldig påmelding. NB! Innbetalinger uten forutgående påmelding kan dessverre ikke påregnes som gyldig påmelding. [-]
Les mer
1 dag 1 200 kr
På forespørsel
Deltakerne får en innføring om regionene, produksjonen og produktene. Vi smaker selvsagt på produktene. [+]
Rune Salomonsen har vært på kurs i Cognac, nærmere bestemt The Heart of Cognac Academy hos Rémy Martin. Kurset er bestått og Rune Salomonsen er blitt Rémy Martin Cognac ambassadør i Norge. Dette innebærer at Rune holder kurs for bar- og restaurantbransjen og for private grupper/firmagrupper. Deltakerne får en innføring om regionene, produksjonen og produktene. Vi smaker selvsagt på produktene, og dere vil få høre mer om Rune sine opplevelsene med Rémy Martin´s blendmaster og turen inn i Paradiset. En super kveld for cognacelskere! Følgende kurs kan bestilles for firma-/private grupper Vi starter med en cognacbasert (RM VS) velkomstdrink til alle kursene, og smaker deretter på: 3 Rémy Martin produkter (Velkomstdrink, VSOP, 1738 Accord Royal, XO excellence)kr. 390,- 4 Rémy Martin produkter  (Velkomstdrink, VSOP, 1738 Accord Royal, XO excellence, Extra)kr. 550,-    The FlightHer smakes alle produktene til Rémy Martin inkludert de luxe cognacen Louis VIII som alene koster rett i underkant av 10.000,- (Velkomstdrink, VSOP, 1738 Accord Royal, XO excellence, Extra, Louis VIII)kr. 1100,-    Alle priser er inkl. 25% mva. og basert på minimum 15 deltakere. Det er tillegg på 1200,- for kurs utenfor Barakademiet. (Pakking/Rigging/Transport/Nedvask) [-]
Les mer
1 dag 325 kr
På forespørsel
Dette er en super start på et herlig arrangement! Lær årets hotteste sommerdrinker. [+]
Kurs i sommerdrinker Dette er en super start på et herlig arrangement! Lær årets hotteste sommerdrinker. Vi starter med at alle deltakerne mikser hver sin drink sammen med instuktør fra Barakademiet. Etterpå vil vi gjennomføre en smaking, dvs at vi mikser og forteller, og dere får smake på alle drinkene. Alle får med oppskriftshefte med tips.   Velg blant disse Caipirinha, Raspberry Caipirinha, Mojito, Raspberry Mojito, Apple & Lychee Mojito, Classic Daiquiri Up, Classic Margarita Up, Long Beach Iced Tea, Sidney Iced Tea, Tokyo Iced Tea, Bramble, The Scramble, Crazzberry, Apple Martini, Lynchburg Lemonade m.m.   Pris for kurs i sommerdrinkerinkl. den som mikses selv + smaking av 4 drinker: 325,- ppinkl. den som mikses selv + smaking av 6 drinker: 395,- pp   Dette tilbudet tilbys "der du er" dvs vi kommer uansett hvor du ønsker oss.Det er tillegg på 1200,- for kurs utenfor Barakademiet. (Pakking/Rigging/Transport/Nedvask)   Etter kurset kan dere leie en privat cocktailbartender for kvelden.   Betingelser Alle priser er basert på ca. 20 deltakere og prisene er oppgitt eks mva Korrigering nedover i antall deltakere skal skje senest 2 dager før arrangement. Det er dette antallet som er fakturagrunnlag. Kuvertpriser kan korrigeres ved større endringer i antall deltakere.  Forespørsel om kurs/arrangementTa kontakt for forespørsel om kurs [-]
Les mer

Lukk Denne siden benytter seg av informasjonskapsler (cookies).
Du kan fortsette å bruke siden som vanlig hvis du godtar dette. Les mer om bruk av informasjonskapsler i vår personvernerklæring.
;