Alle kategorier
Du har valgt: Matkurs og drikke
Nullstill
Filter
Ferdig

-

27 treff i Matkurs og drikke
 

Thaimatkurs i din bedrift. Gi dine ansatte en spennende smaksopplevelse. [+]
Thaimatkurs i din bedrift. Gi dine ansatte en spennende smaksopplevelse. Det har stadig blitt mer populært med alternative arrangementer i bedriftene. Et uformelt matkurs i kombinasjon med en hyggelig fest eller julebord er alltid spennende. Gi dine ansatte en uforglemmelig og annerledes kveld hvor de kan få utfolde seg og skape felles hygge. Dette styrker samholdet og gir motivasjon og glede samtidig som det er lærerikt. Vi kommer til din bedrift/kantine hvor vi sammen tilbereder kveldens delikatesser som senere nytes i hyggelig lag. Vår meget erfarne thaikokk vil se til at rettene tilberedes etter alle kunstens regler og er klare for servering. Kurset gir en innføring i de viktigste urter og krydder og viser hvordan råvarer behandles og tilberedes. Dere vil lære å tilberede de mest kjente thairettene med et spekter av smaker og tilsetninger. Kurspakken inkluderer 1 forrett og 2 hovedretter som kan velges fra vår meny på www.siamoriental.no Andre ønsker avtales spesielt. Vi tilpasser opplegg etter behov og størrelse på gruppen og bringer med alle råvarer for tilberedning. Pris etter avtale. [-]
Les mer
149 kr
Sommelier, vinjournalist og kursholder Trude Helén Hole har grunnet mange forespørsler valgt å holde vinkurs igjen, men nå med ny vri - kursene ser du hvor og når du vil. [+]
På Druen digitale vinkurs - Norges mest populære vinkurs. Trude Helén Hole har nå grunnet mange forespørsler valgt å holde vinkurs igjen. Trude er en erfaren og populær kursholder, og holder svært morsomme, lærerike og inspirerende kurs. Dette er ikke bare et vinkurs, men også en minnerik og hyggelig opplevelse - nå kan du se vinkursene hjemme i egen stue eller hage når du vil og med hvem du vil - flere ganger. For introduksjonstilbud på Nybegynnerkursene - klikk her! Trude er utdannet sommelier, har drevet vinimport i seks år og vært vinskribent i 20 år for forskjellige medier og skriver om vin på sin blogg: www.trudehelenhole.no. Svært gode referanser:  "Takk for raskt svar og flott service. Min kone og jeg har gledet oss og kjøpt inn viner! Nå har vi vært gjennom de hvite, dette var veldig moro!" Bent F.   "Tusen takk. Min samboer har bursdag og med koronaens begrensninger måtte jeg være litt kreativ, så da blir det deg på storskjerm hjemme i et lite lag." Hege H.   "Har gått gjennom hele modul 1 nå, og jeg blir å se den flere ganger. Så kjøper jeg modul 2 og 3 senere. Fantastisk kurs." Ann Irene Klo   "Et veldig bra digitalt vinkurs som jeg kommer til å anbefale til andre." Ann E. Hansen "Tusen takk for et helt fantastisk vinkurs. Det var en suveren opplevelse i en rocka innpakning. Både når det gjelder din kunnskap som du så raust deler, formidlingsevnen, historiefortellingen, humoren og stemningen. Skjønner godt at du fikk så unison god tilbakemelding. Det skal du virkelig ta til deg, og vi som fikk oppleve dette, sier bare; Tusen Takk!" Tone Nygård, Head of HR Development Sporveien"Tusen takk for meg! Det var veldig praktisk, lærerikt og morsomt! Du er flink Trude Helén Hole! Klem." Wenche Steen, daglig leder og eier Hud og Hår Klinikken"Og her kommer den største takken til dere som gjorde helgen til en suksess: Tusen takk Mona Sletengen Halvorsen som årets kuleste konfransier, Kjersti Løken Stavrum som ikke leser bruksanvisning, Trude Helén Hole som fikk en 10 er på en skala fra 1-6 for sitt vinkurs!" Trine-Lise Jagge, Dynamic People og arrangør av Karriereweekend Geilo."Vil bara sända ett tack mail i samband med karrierweekend på Geilo. Vin provningen du arrangerade var verkligen ett gott innspel som bjöd på massa skratt och ny kunnskap! Du har en härlig personlighet som skapar engagemang." Pierre Wilhelm Jansson, Customer Relations Frogner House."Så gøy at vinene fikk menneskelige egenskaper. Veldig lærerikt og koselig. Godt utvalg av viner og en inspirerende "somalier". Karoline Storbråten, NHST Media Group"Dette var en hyggelig opplevelse. God atmosfære og fint utvalg med viner. Mange gode tips til eget kjøp. Særegen stil og god formidlingsevne." Morten Fahlvik, Education Research Manager Its Leearning. Nå er det introduksjonstilbud på Nybegynnerkursene - klikk her! Trenger du kurs i blogging, les mer her.    [-]
Les mer
1 måned 4 799 kr
26 May
02 Jun
09 Jun
Vi tilbyr gruppeklasser i kinesisk på nivåene HSK 1 til HSK 9, tilpasset både nybegynnere og avanserte elever. Uansett hvilket nivå du befinner deg på, vil du få struktur... [+]
Kinesiskkurs HSK 1–9 – Gruppeklasser Vi tilbyr kinesiskkurs i små gruppeklasser for alle nivåer – fra nybegynner (HSK 1) til avansert (HSK 9). Undervisningen er strukturert, engasjerende og praktisk rettet, med fokus på kommunikasjon, forståelse og progresjon. Lær sammen med andre i et trygt og motiverende miljø hvor du aktivt bruker språket i hver time. Hvem passer kurset for? Kurset passer for expats, studenter, arbeidssøkere og fagfolk som ønsker å forbedre sine ferdigheter i kinesisk – enten for reise, utdanning, jobb, eksamen eller personlig utvikling. Gruppene organiseres etter HSK-nivå, slik at du får undervisning som er tilpasset ditt språklige utgangspunkt. Fordeler med gruppeklasser: Små grupper (maks 6 deltakere) gir god oppfølging Fokus på aktiv deltakelse og muntlig trening Samarbeidsaktiviteter og samtaleøvelser Fast progresjon og motivasjon gjennom fellesskap Kursmateriell Du får tilgang til moderne og varierte læringsressurser: Tekster, videoer og podkaster Lytte-, lese- og skriveøvelser Grammatikk- og ordforrådsbygging Øving rettet mot HSK-eksamenene (HSK 1–9) Alt tilpasses nivået ditt og gir deg målbar fremgang. Kursbevis Etter fullført kurs mottar du et digitalt kursbevis som dokumenterer nivået du har oppnådd i henhold til HSK-rammeverket (汉语水平考试). Undervisningsform og oppstart Kursene tilbys både fysisk i klasserom og online. Vi har løpende oppstart gjennom hele året, og du kan enkelt finne en gruppe som passer ditt nivå og din timeplan. Bli med i en engasjerende gruppe og utvikle kinesisken din sammen med andre – på en effektiv, sosial og profesjonell måte! [-]
Les mer
1 150 kr
Hjemmekurs i thaimat. Lær å lage dine thai-favoritter. [+]
Hjemmekurs i thaimat. Lær å lage dine thai-favoritter. Thaimat har aldri vært mer populært og det er stadig flere som blir fasinert av det thailandske kjøkken. Liker du å tilberede sunn og god mat eller kanskje du ønsker å imponere dine venner med noe hjemmelaget og eksotisk? Lær mer om thaimatens hemmeligheter. Hva med å samle en vennegjeng og hold kurs i eget hjem? Vi gjennomfører kurs hjemme hos deg. Kombiner et kveldskurs med en hyggelig hjemmefest hvor prikken over i’en er servering av selvlaget thaimat. Det er både lærerikt og spennende. Kurset gir en innføring i de viktigste urter og krydder og viser hvordan råvarer behandles og tilberedes. Du vil lære å tilberede de mest kjente thairettene med et spekter av smaker og tilsetninger. Vi tilbereder det hele sammen med deg og dine gjester og tilpasser etter deres kjøkken og ambisjoner. Vår meget erfarne thaikokk vil se til at alle retter tilberedes etter alle kunstens regler og er klare for servering. Vi bringer med alle råvarer og nødvendig redskap for tilberedning. Kurspakken inkluderer 1 forrett og 2 hovedretter som kan velges fra vår meny på www.siamoriental.no Andre ønsker avtales spesielt. Vi kan også leie ut kokk til ditt selskap dersom du ønsker den fantastiske thaimaten, men ikke vil involvere dine gjester i tilberedelsen eller briljere med egne kokkeferdigheter.     [-]
Les mer
Fritidsklasser 1 750 kr
Riktig utført slakt og partering gjør gourmetretten til en nytelse! [+]
Slaktekurs og partering     Riktig utført partering sikrer høy kjøttkvalitet!Her lærer du slakt og partering fra a til å, hvor du får muligheten til å bruke kniven selv. Dette kurset er det vi kaller matnyttig! Alle får med seg litt kjøtt hjem om ønskelig. Vi tilbyr kurs for både grupper og enkeltpersoner, over flere dager eller på times basis. Vi kommer gjerne til deg for å holde kurs.  Kontakt oss for ytterligere informasjon.    [-]
Les mer
4 timer 990 kr
Miele’s matstudio ønsker å invitere til kokkekurs i bruk av kombidampkoker og stekeovn med klimapluss. Denne gangen skal vi tilberede godbiter fra det Italienske kjø... [+]
Miele’s matstudio ønsker å invitere til kokkekurs i bruk av kombidampkoker og stekeovn med klimapluss. Denne gangen skal vi tilberede godbiter fra det Italienske kjøkken. Kokken tilbereder maten. Du oppmuntres til å spørre og prøve produktene. Med oss på laget har vi mesterkokken Geir Magnus Svae, som er konsernkjøkkensjef hos Bølgen & Moi. Svae Regnes som en av Norges fremste fagpersoner i kokkefaget. Han har vært manager for juniorkokkelandslaget siden 2009, med sølv i OL i Erfurt 2012. For det norske kokkelandslaget vant han sølv i 2010, og ble kåret til årets kjøkkensjef i Norge i 2011. Vi avslutter kvelden med å nyte måltidet og et glass vin sammen. Det blir anledning til å stille spørsmål til kokken og Miele’s eksperter. [-]
Les mer
18 uker 2 450 kr
Vi tilbyr grunnkurs og videregående kurs i indisk matlaging. Begge har en varighet på tre kvelder á tre timer. Du behøver ingen forkunnskaper for å delta på grunnkurset. [+]
Grunnkurset består av tre spennende menyer fordelt på tre økter med forretter, hverdagsmiddag og selskapsmiddag. I tillegg lærer du om desserter og får en grundig innføring i ulike typer av tilbehør. Vår erfaring er at deltagerne raskt mestrer grunnprinsippene og er klare til å prøve seg på egen hånd. Grunnkurset med tre menyer inkludert ingredienser, tre herlige måltider, DVD’en ”indisk mat på norske fat”, oppskriftshefte og nyttig læring for resten av livet Kursene Inholder: foredrag om krydder detaljert gjennomgang av oppskrifter praktisk instruksjon et spennende og smakfullt måltid   [-]
Les mer
På forespørsel
Om din interesse for øl begynner å ta av, og du virkelig har lyst til å ta denne interessen et steg videre er ølbryggerkurset noe for deg. [+]
Ølbryggerkurs Om din interesse for øl begynner å ta av, og du virkelig har lyst til å ta denne interessen et steg videre er ølbryggerkurset noe for deg. Den siste lørdagen i måneden åpner vi dørene i vår pub og tar imot interesserte for et grunnleggende bryggekurs. Her vil en i fellesskap med andre ølentusiaster få den unike muligheten til å kunne lære å brygge sitt eget øl. Vi stiller med alt av nødvendig utstyr, alt du trenger å stille med er engasjement, glede og interesse. Kurset varer i rundt tre timer og gir gjestene muligheten til å brygge sitt eget øl. I tillegg vil en få en grundig innsikt i ølbryggeprosessen og dertil relatert informasjon. Det inkluderes tre enheter drikke i kurset, og når brygget er klart får en selvfølgelig muligheten til å hente ut sitt eget brygg. Ølbryggerkurs avholdes den siste lørdagen i måneden. Ta kontakt for pris.   [-]
Les mer
4 timer 1 190 kr
Miele’s matstudio ønsker å invitere til gourmet kokkekurs med Geir Magnus Svae. [+]
Miele’s matstudio ønsker å invitere til gourmet kokkekurs med Geir Magnus Svae. I løpet av kvelden vil du lære å tilberede 3 ulike retter av lam i Miele’s produkter (dampkoker, kombidampkoker og stekeovn med KlimaPluss).Kokken tilbereder maten. Du oppmuntres til å spørre og prøve produktene Vi avslutter kvelden med å nyte måltidet og et glass vin sammen. Det blir anledning til å stille spørsmål til kokken og Miele’s eksperter. [-]
Les mer
1 350 kr
Italiensk matlagingskurs på Lille Grensen, 7 - 0159 Oslo. Bli flink på å lage sunne, duftende og velsmakende matretter, etter tradisjonelle italienske oppskrifter som er ... [+]
  Smakenavsicilia : Italiensk matlagingskurs på Lille Grensen 7, Oslo.   Bli flink på å lage sunne, duftende og velsmakende matretter, etter tradisjonelle italienske oppskrifter som er lette å tilberede, og som overrasker med smaken.                        ”Italienske Vin og Mat” - kvelder vil bli holdt i komfortable og velutstyrte lokaler som er egnet for vinsmaking og middagslaging. Mange slike kurs er allerede blitt gjennomført med stor suksess. I samarbeid med Solera Eurowine, har vi planlagt fire timers temakvelder om regional italiensk mat, og der kan du smake både på noen italienske viner, og mat som er tilberedt av oss.              Kursholder er Silvana Ciraolo, som er utdannet arkitekt, med 5 års erfaring fra arbeid i Norge. Det er gjennomført mange kurs; blant annet om italiensk kultur, kunst og språk, samt kokkekurs med fokus på italiensk mat. Smakenavsicilia tilbyr italiensk catering til spesielle anledninger (min. 6 pers), med tradisjonell italiensk mat a la carte. Maten tilberedes på ditt eget kjøkken, for at alt skal være fristende og nylaget. [-]
Les mer
1 dag 250 kr
På forespørsel
Hvordan smake på vin og vindruens aroma - Lær å gjenkjenne de forskjellige vindruetypene. Et kurs i det mest essensielle når det gjelder vinsmaking. [+]
  Kun fantasien setter grenser. Kombinasjonen vin og mat er umettelig. Alle deltakere får med seg vinhefte hjem, en Power Point presentasjon og vinkurset holdes av en universitetsutdannet vinekspert: en ønolog. Introduksjonskurs i vinsmaking (kanskje best hvis man virkelig ønsker noe mer generelt).Lær å gjenkjenne de forskjellige vindruetypene. Et kurs i det mest essensielle når det gjelder vinsmaking. Dette er et kurs som passer for de fleste, da selv den mest erfarne vinsmaker her lærer noe nytt!  Alt inkludert 250 kr/pers (prisen forutsetter også vin med forbehold om nok deltakere). [-]
Les mer
1 dag 100 kr
Trondheim Akademiske Ølbryggerlaug inviterer til nybegynnerkurs i ølbrygging! [+]
VIL DU LÆRE Å BRYGGE ØL? Trondheim Akademiske Ølbryggerlaug inviterer til NYBEGYNNERKURS I ØLBRYGGING Kurset avholdes på Laugets Kjeller i Herman Krags veg 12 (Moholt Studentby - se kart), og koster 100kr*. Kursets varighet er omlag 3 timer.   Formålet med kurset er å gi folk en innføring i hvordan man enkelt kan brygge godt øl selv fra maltekstrakt. Det vil bli servert smaksprøver på hjemmelaget øl. Deltakerene vil også bli invitert tilbake for å smake på ølet som brygges på kurset.   Beklageligvis kan vi bare ha 10-12 deltakere på hvert kurs, så det lønner seg å være rask med påmelding. Dersom du ikke får plass på dette kurset vil du få tilbud om å delta på neste kurs som avholdes om kort tid.   Se forøvrig Laugets nettsider for mer informasjon om Trondheim Akademiske Ølbryggerlaug og Laugets virksomhet. [-]
Les mer
1 dag 890 kr
Gøyal sjømatdemonstrasjon med kokk! [+]
BlåturGøyal sjømatdemonstrasjon med kokk!   Menyforslag:  Sjøkreps i safransausTre typer fisk med spennende grønnsakerMousse Tid: Ca 3 timer   Priseksempler:             980,- kr. per pers. v/ 30 – 45 personer 890,- kr. per person v/ 46 – 60 personer   Ta kontakt med Unni eller Eli ved Norsk Sjømatenter for et utforpliktende tilbud. [-]
Les mer
2 timer 590 kr
Bli med på kurs og lær å lage god og næringsrik babymat. Vi viser hvor enkelt det er å kombinere babyens mat med det resten av familien spiser, og du får tips, opp... [+]
Ta med barnet på en oppdagelsesreise i matens verden, fylt av gode smaksopplevelser og næring! Vi lager verdens beste babygrøt, barnets første moser og gir gode tips om gode råvarer og hvordan kombinere den minstes mat med det familien ellers spiser. Det er ingen grunn til at du skal lage ulike retter selv om du har fått en baby i hus. Dere får også mange gode råd og tips som hele famlien vil ha glede og nytte av.   Hva du lærer på våre kurs: Når bør jeg introdusere mat? Hva bør jeg starte med? Skal det være most eller skal det være mat babyen selv kan holde? Hva gjør jeg om babyen min ikke vil spise? Babystyrt mattilvenning Hvordan skal jeg introdusere nye smaker? Og få babyen til å like ulik smak og konsistens? Hva inneholder babymaten, hva trenger en baby og hvordan få nok jern i hjemmelaget mat? Vi viser også hvor enkelt det er å lage god, næringsrik mat helt fra grunnen av, med naturlige råvarer du finner i nærbutikken. Maten faller i smak hos både små og store.   Hva er inkludert: På våre kurs er det alltid god tid til spørsmål, her kan du spørre om alt du måtte lure på. Det er god steming, lav terskel for å stille spørsmål - som nybakt mor og/ eller far er det mye man lurer på. Kursene varer i 2,5t. Inkludert i prisen er det smaksprøver på alt vi lager, både for liten og stor. Babyen må derfor gjerne være med. Dere får også med dere hjem et kurshefte med oppskrifter og tips/ råd og en goodiebag. Dette er en fin formiddagsaktivitet for deg/ dere og babyen i permisjon.   Hvorfor er dette noe for meg: Barnematen som lages ut fra rene råvarer hjemme på kjøkkenbenken, er og vil alltid være den beste starten i livet. Hjemmelaget mat gir barna positive smaksopplevelser, sunn matglede, erfaring i matlaging, god helse og sunn matkultur som de vil nyte godt av hele livet.   Kurs tilpasset allergier, intoleranser etc. [-]
Les mer
1 dag 1 065 kr
Et spennende matkurs som gjerne kan kombineres med vinsmaking! Her tilbereder gruppen tre - fire herlige retter. [+]
Sosialt arrangment/ "kick-off"; Et spennende matkurs som gjerne kan kombineres med vinsmaking! Her tilbereder gruppen tre - fire herlige retter sammen med en anerkjent kokk. Dette er en sosial og lagbyggende aktivitet som anbefales på det varmeste. Maten nytes deretter ved langbord i Fiskerimuseet.  Varighet: 4 - 6 timer.   Forslag til meny:  Skalldyrsuppe servert på sin beste måteKveitefilet med olivenpanade og spennende grønnsakerSjokolade delight Priseksempler:             Kr. 1.065,- per person v/ 14 personer. Kr. 1.495,- per person v/  8 personer.   Mineralvann, vin og øl kommer i tillegg.          [-]
Les mer