Matkurs og drikke
Matkurs
Du har valgt: Matlagingskurs
Nullstill
Filter
Ferdig

-

Fosnavåg 2 dager 8 100 kr
26 May
Er du stuert/kokk og ønsker inspirasjon og tips til nye retter? [+]
Er du stuert/kokk og ønsker inspirasjon og tips til nye retter / ukemeny?   På dette kurset lærer du å lage sunn og god husmannskost, som smaker godt for mannskapet og er en glede å lage for deg som stuert. Er dette noe du tenker på? Hvordan planlegge og variere ukesmenyen? Kunne du ønske å lage mer mat fra grunnen av? Skulle du ønske du hadde flere alternative fiskeretter? Ønsker du at du kunne "trylle" mer med rester?  Kunne du tenke deg å få tips til proviantering? Være med i et "forum" der en kan dele oppskrifter?  Lære å lage god og sunn "kaffemat"? I etterkant av kurset vil kursdeltagerne få tilgang til egen hjemmeside der en kan dele oppskrifter. Denne vil bli oppdatert kontinuerlig.   Overnatting Kryss av om du trenger overnatting. Vi reserverer hotellrom på Thon Hotel Fosnavåg. Dette kommer utenom selve kurs-prisen. [-]
Les mer
Oslo 4 timer 1 495 kr
24 Apr
12 Jun
04 Sep
Festmiddag til mange. Hvordan man er gjest i eget selskap, nyte mat og drikke med gode venner, uten stress [+]
Kurset starter med et foredrag om hvordan man lager festmiddag til mange. Hvordan man er gjest i eget selskap, nyte mat og drikke med gode venner, uten stress. Foredraget er en real «myteknuser» og vil gi deltagerne gode tips og teknikker for eksklusiv mat med enkle metoder før vi går på kjøkkenet hvor deltagerne lager en 4 retters festmeny av sesongens råvarer. Rutinerte kurskokker hjelper til.  Hvordan få en brukbar saus til å smake fantastisk? Bli med når smakens fysiologi avsløres. Ti minutter med smakeskje og kokkens smakpalett over en sausekjele slår alltid an.   Når maten er klar har vi dekket opp til et festmåltid som gjerne nytes med en drikkemeny som presenteres av en av våre sommelierer.   Det er anledning til å kjøpe seg et glass drikke ved ankomst, i løpet av kurset og til måltidet. På dette kurset kan vi tilby en drikkepakke med viner utvalgt av vår sommelier til måltidet Dette kan bestilles og forhåndsbetales i sammenheng med påmeldingen. Vi har alle rettigheter. Kurset starter klokken 18:00 Meld deg på Sesongens 4 retters festmatkurs kr. 1 495,- Sommermenyen består av herlige retter, med blant annet hvit asparges, ørret, grillet kidd (kje), rabarbra og hjemmelaget iskrem..   [-]
Les mer
6 timer 2 185 kr
INDIVIDUELL PÅMELDING Mer matglede, mindre karbohydrater. Lær å spise godt og næringsrikt med full vektkontroll! [+]
Dette er et spennende kurs med masse matglede for alle som av ulike årsaker vil prøve et kosthold med lite karbohydrater. Her går vi inn på hvilke fordeler et slikt kosthold har, spesielt med tanke på vektreduksjon og et balansert blodsukkernivå. Ved å tilføre gunstig fett og protein og finne gode erstatninger for bl.a. brød, ris og pasta oppnår alle merkbare resultater! Cecilie Schandy Kvernvik skreddersyr kurset så det passer for deg som kun spiser fisk og skalldyr, men det vil også være proteinkilder fra kjøtt på kurset. Her blir det noe godt å spise for enhver smak - både festmat, hverdagsmat og kosesnacks! Kurset bygger på LCHF-filosofien (Low Carb High Fat) med tanke på en rask vektreduksjon, men også på "middelhavskost" som en grunnleggende livsstilsendring for å beholde en lettere og sunnere kropp over lang tid. Cecilie deler med glede sine beste oppskrifter, kunnskap, tips og triks for at du skal lykkes med dine mål. Er du nysgjerrig på om det kan passe for deg? Kom på et helaftens kurs i sjarmerende omgivelser på Det Lille hotel i Risør! [-]
Les mer
1 dag 2 450 kr
Norsk Sjømatsenter tilbyr et unikt amfi med plass til inntil 60 personer. Her kan man gjennomføre ulike arrangementer. [+]
Standard kurs-/ møtepakkeDagsleie av amfi med sitteplass til inntil 60 personer. Standard AV-utstyr. Kaffe/ te ved ankomst. Fiskesuppe med brød og kaffe til lunsj Priser:  Leie amfi kr. 2.450, Kaffe/ te ved ankomst kr. 20,- per pers. Llunsj kr. 75,- per pers. [-]
Les mer
4 timer 590 kr
I dette kurset fokuserer vi på de grunnleggende funksjonene i en kombidampovn. Nyttige funksjoner med stekeovn og damp både hver for seg og i ett. Hensikt – få det b... [+]
Miele kombidamper er det perfekte produktet for deg som ønsker det lille ekstra ved siden av en tradisjonell stekeovn. I dette kurset fokuserer vi på de grunnleggende funksjonene i en kombidampovn. Nyttige funksjoner med stekeovn og damp både hver for seg og i ett. Hensikt – få det beste resultatet. Vi forbereder og lager enkle retter basert på ovnens funksjoner, og det er god anledning til å stille spørsmål - alt mens Miele kombidamper gjør arbeidet for deg. En vennlig atmosfære og for de som føler for det serveres et glass vin og / eller mineralvann [-]
Les mer
1 dag 1 065 kr
Et spennende matkurs som gjerne kan kombineres med vinsmaking! Her tilbereder gruppen tre - fire herlige retter. [+]
Sosialt arrangment/ "kick-off"; Et spennende matkurs som gjerne kan kombineres med vinsmaking! Her tilbereder gruppen tre - fire herlige retter sammen med en anerkjent kokk. Dette er en sosial og lagbyggende aktivitet som anbefales på det varmeste. Maten nytes deretter ved langbord i Fiskerimuseet.  Varighet: 4 - 6 timer.   Forslag til meny:  Skalldyrsuppe servert på sin beste måteKveitefilet med olivenpanade og spennende grønnsakerSjokolade delight Priseksempler:             Kr. 1.065,- per person v/ 14 personer. Kr. 1.495,- per person v/  8 personer.   Mineralvann, vin og øl kommer i tillegg.          [-]
Les mer

Lukk Denne siden benytter seg av informasjonskapsler (cookies).
Du kan fortsette å bruke siden som vanlig hvis du godtar dette. Les mer om bruk av informasjonskapsler i vår personvernerklæring.