Matkurs og drikke
Matkurs
Du har valgt: Matlagingskurs
Nullstill
Filter
Ferdig

-

Oslo 4 timer 1 495 kr
08 Nov
07 Feb
Festmiddag til mange. Hvordan man er gjest i eget selskap, nyte mat og drikke med gode venner, uten stress [+]
Kurset starter med et foredrag om hvordan man lager festmiddag til mange. Hvordan man er gjest i eget selskap, nyte mat og drikke med gode venner, uten stress. Foredraget er en real «myteknuser» og vil gi deltagerne gode tips og teknikker for eksklusiv mat med enkle metoder før vi går på kjøkkenet hvor deltagerne lager en 4 retters festmeny av sesongens råvarer. Rutinerte kurskokker hjelper til.  Hvordan få en brukbar saus til å smake fantastisk? Bli med når smakens fysiologi avsløres. Ti minutter med smakeskje og kokkens smakpalett over en sausekjele slår alltid an.   Når maten er klar har vi dekket opp til et festmåltid som gjerne nytes med en drikkemeny som presenteres av en av våre sommelierer.   Det er anledning til å kjøpe seg et glass drikke ved ankomst, i løpet av kurset og til måltidet. På dette kurset kan vi tilby en drikkepakke med viner utvalgt av vår sommelier til måltidet Dette kan bestilles og forhåndsbetales i sammenheng med påmeldingen. Vi har alle rettigheter. Kurset starter klokken 18:00 Meld deg på Sesongens 4 retters festmatkurs kr. 1 495,- Sommermenyen består av herlige retter, med blant annet hvit asparges, ørret, grillet kidd (kje), rabarbra og hjemmelaget iskrem..   [-]
Les mer
6 timer 2 185 kr
INDIVIDUELL PÅMELDING Mer matglede, mindre karbohydrater. Lær å spise godt og næringsrikt med full vektkontroll! [+]
Dette er et spennende kurs med masse matglede for alle som av ulike årsaker vil prøve et kosthold med lite karbohydrater. Her går vi inn på hvilke fordeler et slikt kosthold har, spesielt med tanke på vektreduksjon og et balansert blodsukkernivå. Ved å tilføre gunstig fett og protein og finne gode erstatninger for bl.a. brød, ris og pasta oppnår alle merkbare resultater! Cecilie Schandy Kvernvik skreddersyr kurset så det passer for deg som kun spiser fisk og skalldyr, men det vil også være proteinkilder fra kjøtt på kurset. Her blir det noe godt å spise for enhver smak - både festmat, hverdagsmat og kosesnacks! Kurset bygger på LCHF-filosofien (Low Carb High Fat) med tanke på en rask vektreduksjon, men også på "middelhavskost" som en grunnleggende livsstilsendring for å beholde en lettere og sunnere kropp over lang tid. Cecilie deler med glede sine beste oppskrifter, kunnskap, tips og triks for at du skal lykkes med dine mål. Er du nysgjerrig på om det kan passe for deg? Kom på et helaftens kurs i sjarmerende omgivelser på Det Lille hotel i Risør! [-]
Les mer
6 dager
Kurs for alle tekstilinteresserte, saum, redesign, strikking, knipling, brodering, vikingdrakter, dåpsluer, plantefarging m.m. [+]
Det er fleire kurs å velje mellom i 2018. Her kjem nokre forslag. Fyll ut skjemaet og vi sender deg informasjon. Kursa foregår på dagtid. Brodere på ull, innføring og påteikning, 3 dagar, 2.7-5.7 2018 Strikking, dobbeltstrikk, 2-farga patent m.m. 3 dagar, 2.7-5.7 2018 Farge med vaid, 3 dagar, 5.7-8.7 2018 Brodere eigen bunad, 3 dagar, 5.7-8.7 2018 Mønsterkonstruksjon og saum av klede, 6 dagar, 9.7-15.7 2018 Maskinstrikking, grunnkurs, 6 dagar, 9.7-15.7 2018 Sy di eiga vikingdrakt, 6 dagar, 9.7-15.7 2018 Farge ullgarn, plantefarging, 9.7-12.7 2018 Maskinstrikking, lær DesigneKnit, 6 dagar, 16.7-22.7 2018 Sy om redesign av klede, 6 dagar, 16.7-22.7 2018 Knipling, 6 dagar, 16.7-22.7 2018 Sy dåpslue i silke, 3 dagar, 27.9-30.9 Spinning på rokk og handtein, 3 dagar, 27.9-30.9 2018 Brodere på ull, innføring og påteikning, 3 dagar. 1.11-4.11 2018 Sy veske av gummislangar, 3 dagar, 1.11-4.11 2018 Maskinstrikking, design eit plagg, 3 dagar, 15.11-18.11 2018 Brodering av bunadskjorte frå Telemark, 3 dagar 15.11-18.11 2018 Sy plagg etter snittmønster, 3 dagar, 15.11-18.11 2018 [-]
Les mer
1 dag 1 065 kr
Et spennende matkurs som gjerne kan kombineres med vinsmaking! Her tilbereder gruppen tre - fire herlige retter. [+]
Sosialt arrangment/ "kick-off"; Et spennende matkurs som gjerne kan kombineres med vinsmaking! Her tilbereder gruppen tre - fire herlige retter sammen med en anerkjent kokk. Dette er en sosial og lagbyggende aktivitet som anbefales på det varmeste. Maten nytes deretter ved langbord i Fiskerimuseet.  Varighet: 4 - 6 timer.   Forslag til meny:  Skalldyrsuppe servert på sin beste måteKveitefilet med olivenpanade og spennende grønnsakerSjokolade delight Priseksempler:             Kr. 1.065,- per person v/ 14 personer. Kr. 1.495,- per person v/  8 personer.   Mineralvann, vin og øl kommer i tillegg.          [-]
Les mer
1 dag 2 450 kr
Norsk Sjømatsenter tilbyr et unikt amfi med plass til inntil 60 personer. Her kan man gjennomføre ulike arrangementer. [+]
Standard kurs-/ møtepakkeDagsleie av amfi med sitteplass til inntil 60 personer. Standard AV-utstyr. Kaffe/ te ved ankomst. Fiskesuppe med brød og kaffe til lunsj Priser:  Leie amfi kr. 2.450, Kaffe/ te ved ankomst kr. 20,- per pers. Llunsj kr. 75,- per pers. [-]
Les mer
4 timer 590 kr
I dette kurset fokuserer vi på de grunnleggende funksjonene i en kombidampovn. Nyttige funksjoner med stekeovn og damp både hver for seg og i ett. Hensikt – få det b... [+]
Miele kombidamper er det perfekte produktet for deg som ønsker det lille ekstra ved siden av en tradisjonell stekeovn. I dette kurset fokuserer vi på de grunnleggende funksjonene i en kombidampovn. Nyttige funksjoner med stekeovn og damp både hver for seg og i ett. Hensikt – få det beste resultatet. Vi forbereder og lager enkle retter basert på ovnens funksjoner, og det er god anledning til å stille spørsmål - alt mens Miele kombidamper gjør arbeidet for deg. En vennlig atmosfære og for de som føler for det serveres et glass vin og / eller mineralvann [-]
Les mer
1 dag 645 kr
På våre kurs kan du kombinere det sosiale med spennende mat- og drikkeopplevelser. [+]
Matkurs - sosialt samvær på kjøkkenet...   På våre kurs kan du kombinere det sosiale med spennende mat- og drikkeopplevelser. For det er liten tvil om at det å lage mat sammen skaper en helt spesiell atmosfære og får alle til å løsne på slipset.   Her er noen smakebiter på vår meny. Du velger selv hvor mange retter du vil ha. Det følger med ett glass vin til hver rett. Ønsker du en spesiell vinmeny eller mer vin, tilbyr vi selvfølgelig dette for ett lite tillegg i prisen.   3 retter - kr. 645,- pr. person 4 retter - kr. 745,- pr. person 5 retter - kr. 845,- pr. person 6 retter - kr. 945,- pr. person   Prisene er beregnet for en gruppe på minimum 10 personer.   Eksempel på 4 retters meny Bruchetta med balsamico- og rødvinskokt Puy-linser, krydderpølse og gulrotpurè Tunfiskcarpaccio marinert med lime, servert med ruccola og parmesan Stykker av pattegris servert med urtepolenta, kremet jordskokk, solbærbakt persillerot, dushesspotet og hvitvinsjy Crème brulèekake servert med bringebærsorbet og bakverk [-]
Les mer
"Maten skal være din medisin, og medisinen skal være din mat" Hippokrates [+]
Flere og flere mennesker begynner å innse at hverdagskostholdet ikke er så sunt og helsebringende som vi rettmessig har krav på at det skal være. Vi gjør noe med dette. En kropp i balanse er selvhelbredende og selvfornyende. Når kroppen blir overbelastet (med toksiner) trenger den vår aktive hjelp til avgiftning og gjenoppbygging gjennom bl a endring i kostholdet. På oppfordning fra mange av våre klienter og bekjente har vi satt i gang kurset "Tilberedning av Levende Mat", hvor hovedpoenget er en riktige matkombinasjoner og bevaring av matens vitalitet.  Vårt første ansvar som mennesker er å ta vare på vår egen helse og vårt velvære. På kurset lærer dere en utprøvet måte å tilberede maten på, der enzymene er ivaretatt, slik at maten ikke mister sin helende kraft. En kropp i balanse er selvhelbredende og selvfornyende. Vi viser deg hvordan du kan tilrettelegge slik at kroppen får sjansen til å gjøre dette. Når kroppen blir overbelastet trenger den vår aktive hjelp til avgiftning og gjenoppbygging. Levende mat er nøkkelen til dette.   På kurset skal vi lære å tilberede velsmakende frokost-, lunsj- og middagsretter samt desserter. Rettene er laget av økologiske råvarer (så langt dette er mulig), tilberedt på en slik måte at vitaliteten i maten bevares. Vi skal lære hvordan vitaminer, mineraler og enzymer arbeider sammen og hvorfor det er så viktig å ta hensyn til enzymene I tilberedning av mat. Kurset passer for alle som er opptatt av et sunt kosthold og som er interresert i å forbedre sin egen helse. Kurset krever ingen forkunnskaper. Max antall deltagere er 10. Bindende påmelding. [-]
Les mer

Lukk Denne siden benytter seg av informasjonskapsler (cookies).
Du kan fortsette å bruke siden som vanlig hvis du godtar dette. Les mer om bruk av informasjonskapsler i vår personvernerklæring.