Kurs: Endringsledelse | Holte Academy


Klasserom3 dagerDeltidKursNorsk
Start Sted Språk
15.02.17 Skøyen, Oslo NorskFå et 360 graders pespektiv på endringsledelse.

Få økt forståelse og bli trygg på å håndtere endringer i din virksomhet eller ditt endringsprosjekt. Et praktisk kurs med et strukturert metodeverk i bunn, hvor du får konkrete tips og sjekklister for hvordan du kan jobbe med endringsarbeid eller prosesser.

Vi gir deg svar på hvordan du kan tilrettelegge for en omstilling / endring, lede prosessen og øke sannsynligheten for å lykkes, steg-for-steg.

 

 
LÆRINGSUTBYTTE

Gjennomført kurs i endringsledelse gir deg god forståelse av hva endringsledelse er, og konkrete tips til hvordan du kan jobbe med dette i dine prosjekter. Videre får du solid kunnskap om endringsprosesser, inkludert sentrale begreper og aktiviteter i ulike faser i henhold til ACMP standard for endringsledelse© (internasjonal beste praksis innen endringsledelse).

  • Etter kurset vil du kunne innta 360 graders perspektiv på endringsledelse. Resultatet er større helhetsforståelse og økt trygghet i ulike roller i en endringsprosess.

  • Du vil ha tilgang til en utvidet verktøykasse basert på beste praksis innen endringsledelse.

  • Den internasjonale standarden for endringsledelse vil dessuten gi deg et begrepsapparat som fremmer konstruktiv dialog med andre som er involvert i endringsprosesser.

  • Du vil få utvidet kompetanse innen endringsledelse som vil styrke deg ved ansettelser, og gir deg økte karrieremuligheter.


INNHOLD I KURSET

I dette kurset får du forståelse for hva endringsledelse er, og hvordan du best kan jobbe med endringsledelse i små og store prosjekter. Du får trening i å bruke konkrete verktøy og kjennskap til ulike teknikker. Kursets fundament er ACMP Standard for endringsledelse©. Dette er en internasjonalt anerkjent metodikk som gir deg beste praksis innenfor endringsledelse.

 

  • Hva er endringsledelse? Hvorfor er det viktig? Og hva er beste praksis i endringsledelsesarbeid? Her blir du kjent med sentrale begreper innenfor endringsledelse og grunnleggende teser.

  • I løpet av tre dager reiser vi gjennom fem faser (prosessområder) med nærmere titt på tilhørende aktiviteter. I starten er det viktig å evaluere hvor beredt organisasjonen er for endring, og hvilken innvirkning endringen vil ha på omgivelsene. Deretter gjelder det å utarbeide strategi for endringsledelse, før man går mer konkret til verks og utvikler en plan for endringsledelse. Til sist handler det om å gjennomføre plan for endringsledelse og fullføre endringsledelsesprosessen.

  • Kurset er interaktivt og gir deltakerne rom for erfaringsutveksling, faglige diskusjoner, nettverksbygging og anvendelse av introduserte metoder og teknikker.

 

KURSDETALJER OG FORBEREDELSER

I forkant av kurset anbefaler vi at du gjør deg godt kjent med innholdet i ACMP Standard for Change Management© fra The Association of Change Management Professionals®, og ACMP Change Management Code of Ethics.

Standarden og de etiske retningslinjene er på engelsk, og er tilgjengelig på ACMP. Vi anbefaler at du laster ned både standarden og de etiske retningslinjene før kursstart. Det kan være praktisk at du tar med deg et papireksemplar av standarden til bruk i gruppeoppgaver mv. på kurset.

Kurset avholdes på norsk, og kursmaterialet vil også være på norsk.

 
Kurset er utviklet og holdes av A-2 Norge som er registrert QEP™ (Qualified Education Provider). A-2 Norge oppfyller ACMP sine krav til formalisert opplæring iht. ACMP Standard for endringsledelse©.

 

MULIG Å BLI SERTIFISERT

Dersom du ønsker å bli sertifisert som endringsleder (CCMP™ – Certified Change Management Professional), er det nødvendig med god kjennskap til ACMP sin Standard for endringsledelse©. Kurset gir et teoretisk grunnlag for sertifisering som Certified Change Management Professional (CCMP™). Selve sertifiseringen inngår ikke i kurset og gjennomføres ikke i Holte Academy sin regi.

Her kan du lese mer om veien til sertifisering som CCMPTM – Certified Change Management ProfessionalStedsbeskrivelse


Drammensveien 145 A.
Skøyen, OsloForkunnskaper


Ingen krav.Varighet


3 dager. Alle dager klokken 09-17.Målgruppe


Kurset passer både for prosjektmedarbeidere som skal delta i endringsprosesser, og prosjektledere som leder små og store endringsprosesser. For deg som jobber i HR-posisjoner kan kurset være nyttig for å forstå koblingen mellom prosjektledelse og endringsledelse, samtidig som du blir kjent med et strukturert metodeverk som bidrar til å skape robuste og endringsdyktige virksomheter. 

Påmelding
Endringsledelse | Holte Academy hos Holte Academy
Start her
100% sikkert skjema
Tar ett minutt å fullføre
Hurtig respons

KAMPANJE!!!
Felt som er merket med * må fylles ut
Ønsket valuta *
Dato og sted *
Kursdeltakere
Hvor mange? (Gavekort)
Kampanjekoden er korrekt og rabatt er lagt til.
Fant ingen kampanje. Skrev du kampanjekoden riktig?
Kampanjekode er korrekt, men kampanjen gir ikke bedre pris enn nåværende kampanje.
Deltaker {{$index+1}}
Filen ble lastet opp
Filen ble fjernet
Laster opp... {{item.upload_progress}}%
{{ file.file.name }} Fjern
{{total_price | fprice}} kr {{currency}}
{{total_price-total_with_discount | fprice}} kr {{currency}}
{{total_with_discount | fprice}} kr {{currency}}
{{total_vat | fprice}} kr {{currency}}
X

MVA per produkt:

{{arr[1]}}
Betalingsmåte *
Number: 1+2 *
Vennligst rett opp følgende og forsøk igjen
{{errors_msg}}
Sender...
Vent til opplasting av fil er ferdig

Dette skjemaet er 100% sikkert.
Holte Academy AS vil snart kontakte deg og bekrefte! 

Åpen deltakerdiskusjon om kurset eller emnet

Del gjerne din erfaring eller tanker om dette kurset eller temaet med andre!Anbefalinger fra andre brukere