Kurs: Kurs i heimelaga jolepålegg

Raulandsakademiet

Klasserom4 dagerDeltidKurs

Dette kurset har ikke oppført noen dato for studiestart. Bruk skjemaet under for å kontakte leverandør for nærmere informasjon.




På kurset lærer du å lage heimelaga jolepålegg.  Alt du kan tenkje deg av gode salte smakar; sylte,

rull, suss, buklistrull, "tele-hiv", presskjøt, joleskinke, graving av kjøt og fisk, evt. raking og røyking.

Råvarekostnad 1000 - 3000 kr alt etter som kor mykje som blir laga.  Du får med deg det du lagar.

Bodil Nordjore har arbeidd med tradisjonsmat i 25 år og er fagleg ansvarleg for

tradisjonsmatstudiet ved Høgskolen i Telemark, Rauland.



 

Påmelding
Kurs i heimelaga jolepålegg hos Raulandsakademiet
Start her
100% sikkert skjema
Tar ett minutt å fullføre
Hurtig respons

KAMPANJE!!!
Felt som er merket med * må fylles ut
Ønsket valuta *
Dato og sted *
Kursdeltakere
Hvor mange? (Gavekort)
Kampanjekoden er korrekt og rabatt er lagt til.
Fant ingen kampanje. Skrev du kampanjekoden riktig?
Kampanjekode er korrekt, men kampanjen gir ikke bedre pris enn nåværende kampanje.
Deltaker {{$index+1}}
Filen ble lastet opp
Filen ble fjernet
Laster opp... {{item.upload_progress}}%
{{ file.file.name }} Fjern
{{total_price | fprice}} kr {{currency}}
{{total_price-total_with_discount | fprice}} kr {{currency}}
{{total_with_discount | fprice}} kr {{currency}}
{{total_vat | fprice}} kr {{currency}}
X

MVA per produkt:

{{arr[1]}}
Betalingsmåte *
Number: 1+2 *
Vennligst rett opp følgende og forsøk igjen
{{errors_msg}}
Sender...
Vent til opplasting av fil er ferdig

Dette skjemaet er 100% sikkert.
Raulandsakademiet vil snart kontakte deg og bekrefte!



 

Åpen deltakerdiskusjon om kurset eller emnet

Del gjerne din erfaring eller tanker om dette kurset eller temaet med andre!



Anbefalinger fra andre brukere