Velg en kategori
Om oss
Kundeweb
Markedsfør dine kurs
Markedsfør dine kurs
  • Kurstilbyder
  • Kursbestiller
  • Kursdeltaker (Min side)
Om oss A A A

Norges ledende kursportal med over 43 000 kurs og studier!
Benyttet av kurssøkende siden 2000.

Justering av tekststørrelser

Bruk Zoom-funksjonen i nettleseren for å justere størrelsen på tekst og grafikk.


Vanligvis vil CTRL + + tastene kunne brukes for å øke størrelsen, og CTRL + - for å redusere den.

Har du hjul på musen, kan du bruke CTRL sammen med hjulet for å justere størrelsen. På Mac kan du bruke CMD + + og CMD + -.

Alle kurs > Reiseliv > REISELIV OG LOKALMAT
Link to this page
Kurs: REISELIV OG LOKALMAT
Nordland Fagskole, Opplevelsesbasert Reiseliv

Kurskalender

Dette kurset har ikke oppført noen dato for studiestart. Bruk skjemaet under for å kontakte leverandør for nærmere informasjon.

  • Beskrivelse
  • Kurskalender
  • Flere kurs
Deltid Fagskole Norsk Virtuelt klasserom
 Påmeldingsskjema  Påmeldingsskjema


Kursbeskrivelse:

Lokalmat har blitt en stadig viktigere del av reiseopplevelser i Norge, og har stor betydning for lokal verdiskaping og utvikling av landbruksnæring. Samtidig ligger det et stort uutnyttet potensiale i å utnytte synergiene mellom lokalmatprodusenter og opplevelsesbedrifter foran oss.  Dette kurset vil gi deg innsikt i hvordan reiselivet og lokalmatprodusenter kan samarbeide for å bygge et sterkere omdømme av egen region, og hvordan man kan styrke lokalmatens betydning i reiselivsprodukter gjennom produkt- og konseptutvikling. Du får deriblant innsikt i de norske merkeordningene for matprodukter og de nasjonale strategiene for mat- og reiselivsområdet.

Læringsutbytte: Kurset gir deltakeren:

  • innsikt i hvordan du utvikler lokale/regionale næringskjeder og samarbeid
  • kunnskap om lokalmat i omdømme- og merkevarebygging
  • de norske merkeordningene

Kurset tilhører Branjeprogrammet for reiselivsnæringen og er gratis.

Stedsbeskrivelse

Kurset gjennomføres digitalt på læringsplattformen Zoom (www.zoom.us)

Forkunnskaper

Dette kurset er en del av Bransjeprogrammet for reiseliv- og opplevelsesnæringene. Det er derfor et krav at du jobber i eller har erfaring fra reiseliv- og opplevelsesnæringene, handels- og/eller andre servicenæringer.

Varighet

Kursets varighet er 12 timer, og gjennomføres enten ved 2 samlinger på dagtid av 6 timer, eller 3 ettermiddagssamlinger av 4 timer.

Studiepoeng

Kurset kvalifiserer til ett (1) studiepoeng ved godkjent arbeidskrav.

Innlevering

Avsluttende vurdering etter endt kurs, som ved godkjenning, kvalifiserer til kursbevis og studiepoeng.

Målgruppe

Kursene passer for deg som:

-       jobber eller har jobbet innen reiseliv / natur- kulturbaserte opplevelser

-       jobber i handelsnæring eller annen servicerelatert virksomhet

-       ønsker ny kunnskap for jobb i reiseliv / opplevelser

-       ønsker å utvikle nettverk

-       ønsker faglig påfyll før oppstart av nye eller forsømte prosjekter

-       har en bedriftsidé og har lyst til å starte din egen reiseliv- og opplevelsesbedrift

-       vil bli en mer velkommende og kompetent guide eller vert

 

Les mer om Nordland Fagskole, Opplevelsesbasert Reiseliv

Se flere kurs fra Nordland Fagskole, Opplevelsesbasert Reiseliv (10)

12097 Kurs i

 Påmeldingsskjema

Våre kurs (11)

Sorter på søkerangering, kursnavn, pris , sted, kursdato,

IDEUTVIKLING OG FORRETNINGSMODELLERING
Nordland Fagskole, Opplevelsesbasert Reiseliv
Virtuelt klasserom 2 dager
13 Jun
Gode ideer skapes i skjæringspunktet mellom lek og kunnskap
HVORDAN KAN JEG BLI EN BEDRE FORMIDLER?
Nordland Fagskole, Opplevelsesbasert Reiseliv
Virtuelt klasserom 2 dager
En godt strukturert og gjennomarbeidet formidlingspraksis er en viktig suksessfaktor innen opplevelsesbasert reiseliv.
HVORDAN BLI ET GODT VERTSKAP?
Nordland Fagskole, Opplevelsesbasert Reiseliv
Virtuelt klasserom
Mye av den viktigste verdiskapingen i reiselivet skjer i møtet mellom vertskapet og gjesten
REISELIV OG LOKALMAT
Nordland Fagskole, Opplevelsesbasert Reiseliv
Virtuelt klasserom
Hvordan kan lokalmat være en suksessfaktor i destinasjonsutviklingen?
MAT SOM OPPLEVELSE
Nordland Fagskole, Opplevelsesbasert Reiseliv
Virtuelt klasserom 2 dager
30 Aug
Om hvordan råvarer fra lokal natur og kultur kan være en suksessfaktor i utviklingen av serveringsbedrifters opplevelseskvalitet.
LOKALMAT, KONSERVERING OG FOREDLING
Nordland Fagskole, Opplevelsesbasert Reiseliv
Virtuelt klasserom
27 May
05 Sep
Om tradisjonelle konserverings- og foredlingsmetoder som verktøy i utviklingen av bærekraftige matopplevelser
DIGITAL MARKEDSFØRING OG BRUK AV SOSIALE MEDIER
Nordland Fagskole, Opplevelsesbasert Reiseliv
Virtuelt klasserom
Hvordan lykkes med digital markedsføring som reiselivs- og opplevelsesbedrift.
DIGITALISERING FOR REISELIVET
Nordland Fagskole, Opplevelsesbasert Reiseliv
Virtuelt klasserom
01 Jun
Hvordan kan reiselivet bedre tilpasse seg til den nye digitale hverdagen?
KORTREISTE OPPLEVELSER
Nordland Fagskole, Opplevelsesbasert Reiseliv
Virtuelt klasserom
02 Jun
Merverdiskaping i lokalsamfunnene
OPPLEVELSESØKONOMI OG PRODUKTUTVIKLING
Nordland Fagskole, Opplevelsesbasert Reiseliv
Virtuelt klasserom
Hva innebærer det å tenke produktutvikling innenfor en opplevelsesøkonomisk grunnramme?
OPPLEVELSESDESIGN
Nordland Fagskole, Opplevelsesbasert Reiseliv
Virtuelt klasserom
Fra minneverdige- til transformative opplevelser
Kursguiden.no
Benytt Kursguiden for dine kurs | Kontakt oss | Om oss
Betingelser for bruk av tjenesten | Personvern | Sitemap